Ταινίες στην τηλεόραση (6/8): Το κόλπο της ζωής μας, Κλαμπ χωρισμένων γυναικών, Τhe Zookeepers wife

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (6/8): Το κόλπο της ζωής μας, Κλαμπ χωρισμένων γυναικών, Τhe Zookeepers wife

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Το κόλπο της ζωής μας».Ο Ρίτσαρντ μαζί με την πρώην σύζυγό του Κέιτ θα αποφασίσουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, όταν μαθαίνουν ότι οι αποταμιεύσεις μιας ζωής εξανεμίστηκαν μετά από ένα κερδοσκοπικό χρηματοπιστωτικό παιχνίδι. Θα ταξιδέψουν στη Γαλλία για να πάρουν τα λεφτά τους πίσω με κάθε τρόπο.

Μία ώρα μετά ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Κλαμπ χωρισμένων γυναικών».Η Μπρέντα, η Ελίζ και η Άνι μόλις συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια στην κηδεία μιας κοινής φίλης τους. Και μόλις αντιλήφθηκαν πως έχουν κάτι κοινό μεταξύ τους: και οι τρεις είναι χωρισμένες καθώς οι σύζυγοί τους τις παράτησαν για να παντρευτούν γυναίκες αρκετά πιο νεαρές απ’ αυτές! Απογοητευμένες αλλά και φανερά εξοργισμένες, αποφασίζουν να θέσουν σε εφαρμογή ένα ιδιοφυές σχέδιο ώστε να εκδικηθούν τους πρώην συζύγους τους.

Παράλληλα το Star θα προβάλει την ταινία «Τhe Zookeepers wife».Η αληθινή ιστορία τoυ Ζαν Ζαμπίνσκι και της συζύγου του Αντονίνα, που ως φύλακες του ζωολογικού κήπου της Βαρσοβίας, έσωσαν ανθρώπους και ζώα κατά την επέλαση των Ναζί στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.