Ταινίες στην τηλεόραση (3/8): Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα, Το παιχνίδι της μίμησης, Αλυσιδωτή αντίδραση

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (3/8): Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα, Το παιχνίδι της μίμησης, Αλυσιδωτή αντίδραση

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα». Ένας τυχοδιώκτης έρχεται στα βάθη του Αμαζονίου για να φέρει δια της βίας στην Αμερική το γιο του αφεντικού του. Μπλέκει, όμως, μαζί του σε μια αναζήτηση θησαυρού στη ζούγκλα, ενώ τους κυνηγούν αντάρτες, ο "άρχοντας" της περιοχής και μαϊμούδες.

Στις 22:00 το Star θα δείξει την ταινία «Το παιχνίδι της μίμησης». Το χειμώνα του 1952, οι Βρετανικές Αρχές εισέβαλαν στο σπίτι του μαθηματικού και αναλυτή, Άλαν Τιούρινγκ και τον συνέλαβαν για «απρεπή συμπεριφορά», μια κατηγορία που αργότερα θα οδηγούσε στην καταδίκη του με την κατηγορία της ομοφυλοφιλίας- ωστόσο κανείς δε γνώριζε ότι επρόκειτο για έναν πρωτοπόρο και ιδιοφυή επιστήμονα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου είχε καθοδηγήσει με επιτυχία μια ομάδα επιστημόνων και είχε αποκρυπτογραφήσει τον κώδικα της περίφημης Γερμανικής μηχανής Enigma. Το πορτραίτο ενός σπουδαίου και παράλληλα περίπλοκου ανθρώπου, στον οποίο εκατομμύρια άνθρωποι οφείλουν τη ζωή τους.

Την ίδια ώρα ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Αλυσιδωτή αντίδραση». Ο Έντι είναι ένας φοιτητής που συμμετέχει σε μια ερευνητική ομάδα, με σκοπό να τελειοποιήσουν έναν νέο τύπο καυσίμου, χαμηλού κόστους και φιλικού προς το περιβάλλον. Όμως, ένας από τους βασικούς επιστήμονες της ομάδας δολοφονείται, και ο Έντι μαζί με την Δρ Λίλι Σινκλέρ κατηγορούνται για το φόνο. Τώρα, θα πρέπει να αποφύγουν το FBI, τη CIA κι άλλες εμπλεκόμενες ομάδες, στην προσπάθεια τους να αποδείξουν την αθωότητα τους.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.