Η «Τέλεια Ληστεία» ολοκληρώνεται! Η 5η σεζόν θα είναι η τελευταία για το La Casa De Papel (pics)

Το παγκόσμιο φαινόμενο του Netflix ρίχνει αυλαία - H σειρά ανακοίνωσε πως ο ερχόμενος 5ος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος του La Casa De Papel. Θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Η «Τέλεια Ληστεία» ολοκληρώνεται! Η 5η σεζόν θα είναι η τελευταία για το La Casa De Papel (pics)

Όλα τα καλά κάποτε πρέπει να τελειώνουν και το La Casa De Papel πήρε την απόφαση να κλείσει τον κύκλο του.

Το Netflix πριν από μερικά λεπτά έκανε την ανακοίνωση-βόμβα πως η 5η σεζόν του σόου θα είναι και η τελευταία του, ρίχνοντας έτσι αυλαία στην πιο επιτυχημένη μη αγγλόφωνη σειρά της υπηρεσίας παγκοσμίως, με το Part 4 να σημειώνει τηλεθέαση-ρεκόρ με πάνω από 65 εκ. νοικοκυριά να το έχουν παρακολουθήσει μέσα στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες.

Την σχετική ανακοίνωση έκανε το Netflix με μια teaser φωτογραφία και τη λεζάντα "Η Ληστεία φτάνει στο τέλος της", κάτι που μας προετοιμάζει για κανονικό πόλεμο, αφού η συμμορία του El Profesor θα εκδικηθεί τον χαμό της Nairobi.

Μάθαμε πως η 5η σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και τα γυρίσματά της ήδη γίνονται στην Ισπανία και θα συνεχιστούν σε Δανία και Πορτογαλία. Μάλιστα, για το μεγάλο φινάλε προστίθενται δύο νέα ονόματα στο cast. Ο ένας είναι ο Miguel Angel Silvestre γνωστός από τα Sense8 και Narcos, και ο Patrick Criado του "The Invisible Line" τους οποίους μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες:


Εδώ και πάνω από ένα χρόνο ο Pina σκεφτόταν πώς θα δώσει τέλος στην ιστορία: Περάσαμε πάνω από έναν χρόνο σκεφτόμενοι το πως θα διαλύσουμε τη μπάντα. Πώς θα φέρουμε τον Καθηγητή σε δυσμενή θέση. Πως θα οδηγηθούμε σε καταστάσεις που είναι μη αντιστρέψιμες για τους χαρακτήρες μάς. Έτσι γεννήθηκε το Part 5 του La Casa De Papel. Ο πόλεμος κλιμακώνεται και θα φτάσει σε αδυσώπητα επίπεδα, αλλά θα είναι και η πιο επική και συγκλονιστική σεζόν.

Η σειρά που δημιούργησε ο Alex Pina έγινε παγκόσμιο φαινόμενο κερδίζοντας τις καρδιές των θεατών χάρη στο τσαγανό, το θάρρος, τις ανατροπές που πρόσφερε, ενώ η μάσκα του Νταλί και η κόκκινη φόρμα έγιναν σύμβολα αντίστασης και μόδα ακόμη και στα καρναβάλια. Ειδικά στην Ελλάδα αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές με τεράστιο φανατικό κοινό.

Πηγή: unboxholics