Netflix: Το σύμπαν του The Witcher επεκτείνεται με την νέα prequel σειρά «Blood Origin»

Το Netflix επενδύει στο δικό του "Game of Thrones". Στις οθόνες μας θα έρθει το παρελθόν του Witcher. H νέα prequel σειρά θα έχει τίτλο «Blood Origin»

Netflix: Το σύμπαν του The Witcher επεκτείνεται με την νέα prequel σειρά «Blood Origin»

Την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η τηλεοπτική μεταφορά του The Witcher με τον Henry Cavill δε θέλει να αφήσει ανεκμετάλλευτη το Netflix, που θέλει να το μεταμορφώσει -και όχι άδικα- στο δικό του "Game of Thrones". O streaming κολοσσός ανακοίνωσε πως ετοιμάζει την prequel σειρά του σύμπαντος με τίτλο The Witcher: Blood Origin.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δημοσίευσε το Netflix, η σειρά θα διαδραματίζεται 1200 χρόνια πριν από τις περιπέτειες του Geralt of Rivia, και πριν ενωθούν οι κόσμοι των τεράτων, των ανθρώπων και των elves, καθώς θα μάθουμε πώς γεννήθηκε ο πρώτος Witcher (ή Γητευτής όπως μεταφράστηκε στα ελληνικά).

Πρόκειται για την πρώτη spinoff μίνι σειρά του σύμπαντος, που θα αποτελείται από έξι επεισόδια και την οποία θα υπογράψουν οι Declan de Barra και Lauren Schmidt Hissrich. Όπως δήλωσε και ο de Barra ουσιαστικά η σειρά θα διηγηθεί και το πώς ήταν ο κόσμος των Elves πριν την έλευση των ανθρώπων:

"Μια ερώτηση που πάντοτε τριγυρνούσε στο μυαλό μου όταν πρωτοδιάβασα τα βιβλία Witcher ήταν πώς ήταν ο κόσμος των Elves πριν την κατακλυσμική έλευση των ανθρώπων. Το The Witcher: Blood Origin, θα διηγηθεί την ιστορία του πολιτισμού των Elves πριν την πτώση του, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως θα αποκαλύψει την ξεχασμένη ιστορία του πρώτου Witcher."

Τίποτα παραπάνω δεν έγινε γνωστό για τη νέα prequel μίνι σειρά, ωστόσο, γνωρίζουμε πως τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Witcher θα επανεκκινήσουν μέσα στον Αύγουστο, ύστερα από τη διακοπή του lockdown.

Πηγή: unboxholics