Ταινίες στην τηλεόραση (28/7): Διπλή παγίδα, Ας γίνουμε μπάτσοι, The impossible

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (28/7): Διπλή παγίδα, Ας γίνουμε μπάτσοι, The impossible

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Διπλή παγίδα». Μια υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρείας προσπαθεί να παγιδέψει το μεγαλύτερο ληστή έργων τέχνης, προτείνοντάς του να κάνουν μαζί μια εντυπωσιακή ληστεία. Ποιος όμως παγιδεύει ποιον, σε αυτό το κυνήγι της γάτας και του ποντικού;

Στις 22:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Ας γίνουμε μπάτσοι». Δύο κολλητοί φίλοι ντύνονται αστυνομικοί για ένα πάρτι μασκέ και προκαλούν εντύπωση στη γειτονιά. Όταν όμως αυτοί οι ψεύτικοι «ήρωες» μπλέκονται στο πραγματικό κόσμο των μαφιόζων και των διεφθαρμένων μπάτσων, πρέπει να σκεφτούν αν θα συνεχίσουν να φορούν τις στολές τους!

Την ίδια ώρα το Star θα προβάλει την ταινία «The impossible». Η Μαρία, ο Χένρι και τα τρία τους ανήλικα παιδιά, φτάνουν στην Ταϊλάνδη για να απολαύσουν τις χειμερινές τους διακοπές, αναζητώντας λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς και ηρεμίας στον τροπικό παράδεισο με τις εξωτικές παραλίες. Την ημέρα της 26ης Δεκεμβρίου και ενώ η οικογένεια απολαμβάνει ένα ηλιόλουστο πρωινό ακριβώς δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου τους, ένας τρομακτικός θόρυβος αναδύεται από τα έγκατα της γης και διαταράσσει την ηρεμία τους. Δευτερόλεπτα αργότερα, ένας γιγαντιαίος υδάτινος τοίχος θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του, θα χωρίσει τα μέλη της οικογένειας δημιουργώντας έναν Γολγοθά για χιλιάδες ανυποψίαστων ανθρώπων!

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.