Ταινίες στην τηλεόραση (27/7): Εχθροί για πάντα, Drive angry, Μπάτσοι από τον πάγκο

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (27/7): Εχθροί για πάντα, Drive angry, Μπάτσοι από τον πάγκο

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Εχθροί για πάντα». Μετά το τέλος του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου, πέντε άντρες καταδιώκουν τον πρώην αξιωματικό των Βορείων Γκίντεον κατά μήκος της πολιτείας της Νεβάδα. Αρχηγός του αποσπάσματος των μισθοφόρων είναι ο πρώην συνταγματάρχης Κάρβερ, ο οποίος θέλει να εκδικηθεί τον Γκίντεον για όσα έγιναν στο Σέραφιμ Φολς.

Μία ώρα αργότερα το Star θα δείξει την ταινία «Drive angry». Ο Μίλτον, ένας σκληροτράχηλος άνδρας, ξεκινά ένα ανελέητο κυνηγητό για να βρει αυτούς, που σκότωσαν την κόρη του. Έχει στη διάθεσή του τρεις μέρες προτού εκείνοι θυσιάσουν τη μικρή εγγονή του στην πανσέληνο. Προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του, ο Μίλτον ξέρει πως πρέπει να ξεπεράσει όλα τα ανθρώπινα όρια. Στο πλευρό του βρίσκεται η Πάιπερ, μια νεαρή σέξι σερβιτόρα, η οποία με το γρήγορο αυτοκίνητο του πρώην της, βοηθάει τον Μίλτον να καταδιώξει τον Τζόνα Κινγκ και τη θανάσιμη ομάδα του. Στο κατόπι τους όμως είναι και η αστυνομία, καθώς και ένας μυστηριώδης δολοφόνος, που κυνηγάει τον Μίλτον στους δρόμους του αμερικανικού Νότου. Από το Κολοράντο μέχρι τη Λουιζιάνα, οι χαρακτήρες της ταινίας τρέχουν στους δρόμους με κάθε είδους όχημα, από κλασικό γρήγορο αυτοκίνητο μέχρι τροχόσπιτο, καθώς οδεύουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς τον τελικό τους προορισμό.

Επίσης στις 22:00 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Μπάτσοι από τον πάγκο». Οι ντετέκτιβ Κρίστοφερ Ντάνσον και Πι-Κέι Χάισμιθ είναι οι πιο ικανοί και αγαπητοί μπάτσοι στη Νέα Υόρκη. Λίγα γραφεία πίσω από τα δικά τους κάθονται οι Άλεν Γκαμπλ και Τέρι Χόιτζ, οι οποίοι δεν ανήκουν στους ήρωες, είναι από τους «άλλους τύπους». Όμως για κάθε μπάτσο εμφανίζεται κάποια μέρα η ευκαιρία να αναδειχθεί… Έτσι οι Γκαμπλ και Χόιτζ αναλαμβάνουν μία φαινομενικά απλή υπόθεση, με την οποία κανείς άλλος δεν καταδέχεται να ασχοληθεί, η οποία όμως μπορεί να αποδειχθεί ως το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της Νέας Υόρκης. Σίγουρα είναι η ευκαιρία της ζωής τους, έχουν όμως τα προσόντα να την εκμεταλλευτούν;

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.