The Gray Man: Evans και Gosling στην ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία του Netflix!

Έρχεται το «The Gray Man», η ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία του Netflix, με πρωταγωνιστές από την ελίτ του Χόλιγουντ.

The Gray Man: Evans και Gosling στην ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία του Netflix!

Τα αδέρφια Joe και Anthony Russo επιστρέφουν στη σκηνοθεσία blockbuster ταινιών μετά το Avengers: Endgame, που σάρωσε κυριολεκτικά τα πάντα στο πέρασμά του και έγινε η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών ξεπερνώντας το Avatar, με 2.78 δισεκατομμύρια δολάρια εισπράξεις. Και θα το κάνουν για λογαριασμό του Netflix, χωρίς όμως η υπηρεσία να δίνει σημασία στον...λογαριασμό της ταινίας που ετοιμάζουν. Άλλωστε, το "Extraction" που ανέλαβαν το σενάριο και την παραγωγή του είναι η πιο επιτυχημένη ταινία του Netflix με πάνω από 99 εκ. θεάσεις παγκοσμίως.

O λόγος για το "The Gray Man", ένα επικό κατασκοπικό θρίλερ που βασίζεται στο best-seller του Mark Greany, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν και δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ: ο Chris Evans και ο Ryan Gosling. Το σενάριό της υπογράφει ο Joe Russo, μαζί με τους στενούς συνεργάτες τους, Christopher Markus και Stephen McFeely.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Gosling θα υποδύεται τον Court Gentry έναν πρώην πράκτορα της CIA που έκανε στροφή στην καριέρα του ως εκτελεστής και τον κυνηγάει ένας πρώην συνάδελφός του και ορκισμένος -πλέον- εχθρός του, ο Lloyd Hansen του Chris Evans.

Το Netflix και οι Russos φιλοδοξούν να δημιουργήσουν το επόμενο James Bond ή Bourne franchise, με τον Gosling να πρωταγωνιστεί σε μελλοντικά sequels. Ο streaming κολοσσός δεν διστάζει να βάλει το χέρι στην τσέπη για το project καθώς λέγεται ότι θα κοστίζει πάνω από $200 εκατομμύρια, αποτελώντας έτσι την ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία του Netflix.


Αναφορικά, το "Extraction" κόστισε περίπου $65 εκατομμύρια, ενώ η μέχρι πρότινος πιο ακριβή παραγωγή του Netflix, το "The Irishman" του Martin Scorsese είχε budget περίπου $170 εκατομμύρια.

"Η ιδέα μας είναι να δημιουργήσουμε ένα franchise με τον Ryan στο επίκεντρό του. Όλοι έχουμε δεσμευτεί στην πρώτη ταινία και ελπίζουμε αυτό να μας οδηγήσει στην δεύτερη." δήλωσε ο Joe Russo.

Αυτή θα είναι η πέμπτη ταινία στην οποία ο Evans σκηνοθετείται από τους Russo και η πρώτη συνεργασία μεταξύ αυτού και του Ryan Gosling στη μεγάλη οθόνη. Πριν βγει το "Gray Man" οι Russos ετοιμάζουν την πρώτη τους σκηνοθετική προσπάθεια μετά το MCU, που είναι το "Cherry" με πρωταγωνιστή τον Tom Holland (Spider-Man: Far From Home, Avengers: Endgame). Όπως βλέπετε, δεν χορταίνουν να συνεργάζονται με ηθοποιούς που έχουν εμπιστευτεί στο παρελθόν.

Τα γυρίσματα του The Gray Man αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2021.

Πηγή: unboxholics