Ταινίες στην τηλεόραση (18/7): Ready player one, Τα φαντάσματα των πρώην, Μυστικός πράκτορας Σαρπ

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (18/7).

Ταινίες στην τηλεόραση (18/7): Ready player one, Τα φαντάσματα των πρώην, Μυστικός πράκτορας Σαρπ

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Ready player one». Βρισκόμαστε στο 2045, ο κόσμος είναι στα όρια του χάους και της κατάρρευσης. Ο εφευρέτης ενός σύμπαντος εικονικής πραγματικότητας με τον τίτλο “Oasis”, μετά τον θάνατό του, αφήνει την αμύθητη περιουσία του και τον έλεγχο του κόσμου του, στο πρώτο άτομο που θα βρει ένα κρυμμένο ψηφιακό αντικείμενο, πυροδοτώντας ένα διαγωνισμό, που καθηλώνει όλο τον κόσμο. Όταν ένας απίθανος νεαρός ήρωας με το όνομα Γουέιντ Γουάτς αποφασίζει να πάρει μέρος στο διαγωνισμό, μαζί με τους φίλους του παρασύρεται σε ένα ιλιγγιώδες κυνήγι θησαυρού, που αψηφά τους κανόνες της πραγματικότητας, μέσα σε ένα φανταστικό σύμπαν μυστηρίου, ανακαλύψεων και κινδύνων.

Μία ώρα μετά ο Alpha θα δείξει την ταινία «Τα φαντάσματα των πρώην». Ο Κόνορ Μιντ, είναι ο τύπος του… κατά συρροή γυναικά. Αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, όσο γρήγορα αλλάζει τα πουκάμισα σαν τις γυναίκες. Θέλει να δείχνει κομψός, ακαταμάχητος, πετυχημένος. Και όχι μόνο να δείχνει, αλλά να είναι και να αισθάνεται – ειδικά όταν ξέρει ότι είναι ικανός να χωρίσει με τρεις διαφορετικές γυναίκες την ίδια στιγμή, ακόμα και μέσω τηλεδιάσκεψης, αν χρειαστεί. Όταν, όμως καλείται να παραβρεθεί στο γάμο του αδελφού του, το φάντασμα του θείου του, Γουέιν, που τον δίδαξε το βασικό μότο του "αγάπησέ τες και παράτησέ τες", επιστρέφει για να του διδάξει κάτι άλλο αυτή τη φορά: τι σημαίνει να αγαπά. Δύσκολο μάθημα, φυσικά, που για να πετύχει θα χρειαστεί να συνδράμουν και κάποια άλλα φαντάσματα, όπως αυτά των πρώην του –έστω και πολύ σύντομων- σχέσεων...

Στις 23:50 το Mega θα προβάλει την ταινία «Μυστικός πράκτορας Σαρπ». Σε αυτή την ξεκαρδιστική περιπέτεια, ο Ρόλαντ Σαρπ, τεξανός σερίφης, αναλαμβάνει την καινούρια του αποστολή: να προστατέψει τον μάρτυρα δολοφονίας του ανθρώπου-κλειδί στην υπόθεση καταδίωξης ενός από τους μεγαλύτερους εμπόρους ναρκωτικών. Και ο μάρτυρας δεν είναι ένας, αλλά πολλοί ή μάλλον πολλές... Για την ακρίβεια είναι ένα ολόκληρο γκρουπ από μαζορέτες! Και το μόνο που θέλουν να κάνουν αυτές οι πέντε πονηρές και καλλίγραμμες κοπέλες είναι να διασκεδάσουν! Ο Σαρπ πρέπει τώρα να δουλέψει μυστικά και να παραστήσει τον προπονητή τους, ώστε να μπορέσει να κρατήσει υπό έλεγχο τις ανεξέλεγκτες μαζορέτες, κάτι που αποδεικνύεται να είναι η πιο δύσκολη αποστολή της τριαντάχρονης καριέρας του!