Ταινίες στην τηλεόραση (17/7): Ο ροζ πάνθηρας, Η κληρονομιά του Μπορν, Υπέρτατη πρόκληση

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (17/7): Ο ροζ πάνθηρας, Η κληρονομιά του Μπορν, Υπέρτατη πρόκληση

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Ο ροζ πάνθηρας». Ο κομπλεξικός επιθεωρητής Ντρέιφους αναθέτει επίτηδες σε έναν βλάκα αστυνομικό, τον Κλουζό, την έρευνα για τη δολοφονία ενός προπονητή και την κλοπή ενός διάσημου διαμαντιού. Ο Κλουζό μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου παρά τη χαζομάρα του έχει διάφορες επιτυχίες με τον εκεί υπόκοσμο.

Μία ώρα μετά το Star θα δείξει την ταινία «Η κληρονομιά του Μπορν». Δώδεκα χρόνια μετά την εμφάνιση του Τζέισον Μπορν στο κινηματογραφικό στερέωμα, ένας εντελώς καινούργιος ήρωας γεννιέται, ένας ακόμα πιο «εξελιγμένος» πράκτορας της CIA, του οποίου η ζωή ή ο θάνατος εξαρτάται από τα γεγονότα των τριών πρώτων ταινιών. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει πλέον, καθώς γνωρίζουμε έναν κατάσκοπο, που έχει εκπαιδευτεί από το ίδιο πρόγραμμα όπως ο Μπορν κι επομένως είναι ένας εξίσου αποτελεσματικός εκτελεστής, αλλά και μια πολυσχιδής προσωπικότητα, που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις, ιδίως όταν διατάζεται η εξόντωσή του.

Παράλληλα ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Υπέρτατη πρόκληση». Μετά τη δολοφονία του δίδυμου αδελφού του, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε, ο Αλέν Μορό που είναι απόστρατος αξιωματικός του γαλλικού Στρατού πηγαίνει στη Νέα Υόρκη αποφασισμένος να βρει τους δολοφόνους. Εκεί θα βρεθεί να βαδίζει σε επικίνδυνα μονοπάτια, καθώς θα διασταυρωθεί με τη ρωσική μαφία, αλλά θα γνωρίσει και μια γοητευτική γυναίκα από το παρελθόν του αδελφού του.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.