Ταινίες στην τηλεόραση (16/7): Φόβος ένστικτου, Συνήγορος υπεράσπισης, Παγιδευμένη

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (16/7): Φόβος ένστικτου, Συνήγορος υπεράσπισης, Παγιδευμένη

Στις 21:00 το Open TV θα προλάβει την ταινία «Φόβος ένστικτου». Ένας μεγαλοδικηγόρος αναλαμβάνει δωρεάν την υπεράσπιση ενός νεαρού με ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε έναν αρχιεπίσκοπο.

Στις 22:00 το Star θα δείξει την ταινία «Συνήγορος υπεράσπισης». Ο δικηγόρος υπεράσπισης Ρίτσαρντ Ράμσεϊ εργάζεται πάνω σε μια δύσκολη υπόθεση, υπερασπιζόμενος τον 17χρονο Μάικ Λάσιτερ, ύποπτος για τη δολοφονία του πλούσιου πατέρα του. Ο Ράμσεϊ στρατολογεί τη νεαρή δικηγόρο Τζανέλ, η οποία είναι αποφασισμένη να μάθει την απόλυτη αλήθεια περί του τι συνέβη εκείνη την ημέρα.

Την ίδια ώρα ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Παγιδευμένη». Ο Τζο και η Σέριλ Χίκι είναι ειδικοί στο να αποσπούν χρήματα από πλούσιες οικογένειες, καταστρώνοντας άψογα «ενορχηστρωμένα» σχέδια,. Όμως αυτή τη φορά διάλεξαν λάθος «θύμα», επιλέγοντας να απαγάγουν την εξάχρονη κόρη της οικογένειας Τζένινγκς. Γιατί τα «θύματα» αρνούνται αυτόν τον ρόλο. Αντίθετα, αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να φέρουν πίσω την μικρή ’Αμπι, πάση θυσία. Έχουν μόνο 24 ώρες για να το καταφέρουν.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.