Netflix: 7 πολιτικές σειρές που αξίζουν το χρόνο σου

Το Netflix έχει στην πλατφόρμα του πολιτικές σειρές με ενδιαφέρον. Αυτές είναι οι 7 που ξεχωρίζουν, έχοντας πάρει εξαιρετικές κριτικές.

Netflix: 7 πολιτικές σειρές που αξίζουν το χρόνο σου

Οι πολιτικές σειρές είναι συνήθως δραματικές σειρές, οι οποίες παρουσιάζουν συνήθως στα επεισόδιά τους ίντριγκες, δολοπλοκίες και δράματα που αφορούν πολιτικούς παράγοντες τόσο φανταστικούς όσο και πραγματικούς. Το Netflix φυσικά διαθέτει πληθώρα τέτοιων σειρών, μερικές εκ των οποίων είναι πραγματικά κάτι παραπάνω από αξιόλογες.

Για αυτό το λόγο παρακάτω προτείνουμε μερικές πολιτικές σειρές στο Netflix που σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις σας!

1. House of Cards

Υπόθεση: Με επίκεντρο την Washington, D.C, το House of Cards είναι η ιστορία του Frank Underwood, βουλευτή των Δημοκρατικών στην 5η Περιφέρεια της Νότιας Καρολίνας. Μετά την αθέτηση της συμφωνίας από τον Πρόεδρο για τον διορισμό του ως Υπουργός Εξωτερικών, θέτει σε εφαρμογή ένα περίπλοκο σχέδιο για την απόκτηση δύναμης και εξουσίας, με την βοήθεια της συζύγου του, Claire. Η σειρά ασχολείται με θέματα αδίστακτου ρεαλισμού, χειραγώγησης και εξουσίας.

2.Borgen

Υπόθεση: Σε αυτό το δράμα – ορόσημο, μια συγκλονιστική αλληλουχία γεγονότων φέρνει την Μπιργκίτε Νούμπορ στη θέση της πρώτης γυναίκας Πρωθυπουργού της Δανίας με ό,τι και αν συνεπάγεται αυτό.

3.Ο Κατάσκοπος

Υπόθεση: Η σειρά «Ο Κατάσκοπος», με πρωταγωνιστή τον Σάσα Μπάρον Κοέν, είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του πρώην πράκτορα της Μοσάντ, Έλι Κοέν, που άλλαξε την ιστορία του Ισραήλ μέσω μιας επιτυχημένης μυστικής αποστολής στη Συρία.

4. Ο Επιζών της Επόμενης Ημέρας

Υπόθεση: Σε αυτό το συναρπαστικό πολιτικό θρίλερ, η μοίρα της Αμερικής εξαρτάται από ένα χαμηλόβαθμο αξιωματούχο, ο οποίος αναλαμβάνει δράση μετά την επίθεση στην Ουάσινγκτον που διαλύει την κυβέρνηση.

5. Ιδιωτική Προστασία

Υπόθεση: Αφού συμβάλλει στην αποτροπή μίας τρομοκρατικής επίθεσης, ένας βετεράνος καλείται να προστατεύσει μία πολιτικό, η οποία υπήρξε υποστηρίκτρια της σύγκρουσης στην οποία πολέμησε.

6. Homeland

Υπόθεση: Η πράκτορας της CIA Κάρι Μάθισον αντιμετωπίζει ψυχικά και οικογενειακά προβλήματα, ενώ μάχεται κατά της τρομοκρατίας σε αυτό το πολιτικό θρίλερ.

7. The Crown

Υπόθεση: H σειρά βασίζεται στα πρώτα χρόνια βασιλείας της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ που παλεύει με τα καθήκοντα που της έχουν ανατεθεί, τον πρίγκιπα Phillip να είναι δυσαρεστημένος με την σύζυγό του και την πριγκίπισσα Margaret να εμπλέκεται σε ερωτικές καταστάσεις που δεν αρμόζουν στο βασιλικό οίκο.

Πηγή: neolaia