Netflix: Ξανακλείστε τα μάτια - Ετοιμάζεται η συνέχεια του «Bird Box»

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Netflix ετοιμάζεται για το επόμενο κεφάλαιό της. Έρχεται το δεύτερο μέρος του «Bird Box».

 Netflix: Ξανακλείστε τα μάτια - Ετοιμάζεται η συνέχεια του «Bird Box»

Τα νέα έρχονται από τον συγγραφέα του ομότιτλου βιβλίου, Τζος Μάλερμαν, ο οποίος ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη συνέχεια του με τον τίτλο «Malorie», μέσα στο καλοκαίρι κι ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η κινηματογραφική του μεταφορά είναι ήδη στο στάδιο της προετοιμασίας.

Σύμφωνα με την υπόθεση του βιβλίου, η Μάλορι και τα δυο της παιδιά έχουν πλέον φτάσει σε ασφαλές έδαφος, αλλά τα κλειστά μάτια εξακολουθεί να είναι η μόνη προστασία απέναντι στα σκοτεινά πλάσματα που οδηγούν τους ανθρώπους στην τρέλα.

Η ζωή τους μοιάζει να κυλά δίχως ελπίδα μέχρι την στιγμή που η Μάλορι μαθαίνει ένα απροσδόκητο νέο σχετικά με κάποιον που θεωρούσε νεκρό, αλλά ο οποίος είναι τελικά ζωντανός, και για πρώτη φορά αρχίζει να ελπίζει σε κάτι.

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το στάδιο της παραγωγής στο οποίο βρίσκεται η ταινία, ούτε αν η Σάντρα Μπούλοκ θα επιστρέψει στον πρωταγωνιστικό ρόλο -υποθέτουμε ναι-, αλλά είμαστε σίγουροι ότι το Netflix ανυπομονεί να φέρει την συνέχεια μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του στις οθόνες μας.

Πηγή: flix