Ταινίες στην τηλεόραση (13/7): Μια νύχτα στο μουσείο 2, Χωρίς οίκτο

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (13/7): Μια νύχτα στο μουσείο 2, Χωρίς οίκτο

Στις 22:00 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Μια νύχτα στο μουσείο 2». Ο καλόκαρδος και ονειροπόλος Λάρι βρίσκει δουλειά ως νυχτοφύλακας στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης και οι περιπέτειές του σύντομα ξεκινούν. Μετά από κάποια ώρα, τα εκθέματα απλά... ζωντανεύουν ως δια μαγείας: Δεινόσαυροι, διάφορα ζώα, Μάγιας, Ρωμαίοι μονομάχοι, καουμπόις, Ούννοι, αλλά και ο Πρόεδρος Ρούσβελτ αρχίζουν να περιφέρονται στους διαδρόμους, προκαλώντας το απόλυτο χάος! Ο Λάρι αρχικά φαίνεται να μην μπορεί να ελέγξει την κατάσταση. Μετά, προσπαθεί να προσαρμοστεί. Και τέλος, προσπαθεί να σώσει το μουσείο όταν κάποιοι επιχειρούν να κλέψουν μια αρχαία αιγυπτιακή πλάκα που είναι υπεύθυνη για το «ζωντάνεμα» των εκθεμάτων τη νύχτα.

Την ίδια ώρα το Star θα δείξει την ταινία «Χωρίς οίκτο». Άστεγος και φυγάς από στρατοδικείο, Ο Τζόι Τζόουνς, ένας προβληματικός πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων εισέρχεται στον εγκληματικό υπόκοσμο του Λονδίνου αρπάζοντας την ταυτότητα ενός άλλου ανθρώπου που θα τον μεταμορφώσει σ' έναν εκδικητικό άγγελο στη συνέχεια. Ο Τζόουνς κυκλοφορεί στον λονδρέζικο υπόκοσμο και κάποια στιγμή προσεταιρίζεται την ταυτότητα ενός άλλου άνδρα. Μετατρέπεται σταδιακά σε έναν άγγελο – εκδικητή που τιμωρεί τους πάντες στο πέρασμά του.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.