O «Frodo» μίλησε για τη σειρά Lord of the Rings που έρχεται

Ο διάσημος ηθοποιός Elijah Wood, ο «Frodo» της τριλογίας «Lord of the Rings», μίλησε για τη τηλεοπτική σειρά που έρχεται με τον ίδιο τίτλο.

O «Frodo» μίλησε για τη σειρά Lord of the Rings που έρχεται

Ο διάσημος ηθοποιός, Elijah Wood, που μεταξύ άλλων πρωταγωνίστησε στην τριλογία The Lord of the Rings του Peter Jackson μίλησε για την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει η Amazon. Όπως μετέφερε χαρακτηριστικά μέσα από το IndieWire, είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένος για να δει τι ετοιμάζει ο αμερικανικός κολοσσός, αλλά παράλληλα πιστεύει ότι ο τίτλος της σειράς είναι αρκετά παραπλανητικός.

H Amazon το αποκαλεί Lord of the Rings, αλλά νομίζω είναι λίγο παραπλανητικό. Απ’ ότι έχω καταλάβει, η ιστορία (χρονολογικά) του υλικού που δουλεύουν λαμβάνει χώρα αρκετά χρόνια πίσω από οποιονδήποτε χαρακτήρα που εκπροσωπείται στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Μοιάζει περισσότερο με την εποχή του Silmarillion. Δε θέλω να φανώ nerd ή κάτι τέτοιο, αλλά είναι η Δεύτερη Εποχή (Second Age) της Μέσης Γης.

Ο Wood, τόνισε ότι δε γνωρίζει και πολλά για τη σειρά της Amazon, είπε, όμως, ότι είναι «περίεργος» για τις ιστορίες που μπορεί να επιλέξει να πει το νέο Lord of the Rings. Πρόσθεσε ότι είναι χαρούμενος που όλο το συνεργείο της παραγωγής θα πάει στη Νέα Ζηλανδία για τα γυρίσματα, γιατί θα «δέσει» με την τριλογία, η οποία επίσης γυρίστηκε εκεί.

Ωστόσο, όμως είπε χαρακτηριστικά θα του ήταν πολύ ευχάριστο να κάνει κάποιο cameo στη σειρά της Amazon αν του ζητηθεί φυσικά.

Φυσικά και θα πήγαινα για κάποιο πιθανό cameo αν μου ζητηθεί. Κοίτα, θα έβρισκα οποιαδήποτε δικαιολογία για να πάω ξανά στη Νέα Ζηλανδία για να δουλέψω σε κάτι που είμαι «απολύτως εκεί».

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι στη σειρά-υπερπαραγωγή της Amazon θα παίξουν οι εξής: Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark (Dracula), Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh (Romper Stomper, Picnic at Hanging Rock, The Cry), Joseph Mawle (Game of Thrones), Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, και ο Daniel Weyman.

Την παραγωγή της σειράς χρηματοδοτούν επίσης η Tolkien Estate and Trust, η HarperCollins, και η New Line Cinema. Το The Lord of the Rings ενδέχεται να προβληθεί μέσα στο 2021 (αν όλα πάνε κατ’ ευχήν) αποκλειστικά μέσα από το Amazon Prime Video.

Πηγή: unboxholics