Ταινίες στην τηλεόραση (11/7): Ισπαγγλικά, Σύζυγος κατά λάθος, Εννιά ζωές

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (11/7).

Ταινίες στην τηλεόραση (11/7): Ισπαγγλικά, Σύζυγος κατά λάθος, Εννιά ζωές

Στις 20:50 το Mega θα προβάλει την ταινία «Ισπαγγλικά». Ο Τζον Κλάσκι είναι πετυχημένος σεφ και έχει εξασφαλίσει στην οικογένειά του μια πλούσια ζωή, ένα εξοχικό στο Μαλιμπού, αλλά και μια πανέμορφη οικονόμο, την Φλορ, που έχει μεταναστεύσει από το Μεξικό με την κόρη της. Σταδιακά, όμως, η Φλορ ανακαλύπτει ότι η ζωή σε μια νέα χώρα είναι «επικίνδυνη»... ειδικά δίπλα σε μια πλούσια και εκκεντρική αμερικανική οικογένεια! Από τον τρείς φορές βραβευμένο με ’Οσκαρ σκηνοθέτη Τζέιμς Λ. Μπρούκς, μια γλυκύτατη ρομαντική κομεντί, σκέτη απόλαυση. Ακαταμάχητη!

Δέκα λεπτά μετά το Star θα προβάλει την ταινία «Εννιά ζωές». Ο Τομ Μπραντ είναι ένας υπερ-επιτυχημένος μεγιστάνας του επιχειρηματικού κόσμου, που όμως έχει απομακρυνθεί από την κόρη του, Ρεμπέκα, και τη σύζυγό του, Λάρα. Ενώ κατευθύνεται καθυστερημένος στο σπίτι του για το πάρτι γενεθλίων της κόρης του, ο Τομ σταματά σε ένα μυστηριώδες pet shop για να της πάρει ένα δώρο της τελευταίας στιγμής, μια γάτα. Ο Τομ όμως παθαίνει ένα ατύχημα και ξυπνάει εγκλωβισμένος στο σώμα της γάτας. Ο ιδιοκτήτης του pet shop τού εξηγεί ότι πρέπει να συμφιλιωθεί με την οικογένειά του μέσα σε μία εβδομάδα, ειδάλλως θα παραμείνει γάτα για πάντα!

Στις 22:10 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Σύζυγος κατά λάθος». Η Έμμα Λόιντ είναι περήφανη για τη σούπερ πετυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή της, μέσα από την οποία δίνει συμβουλές για ζευγάρια που έχουν προβλήματα. Η ψύχραιμη, ώριμη και υπεύθυνη προσέγγισή της στα θέματα σχέσεων την έχουν κάνει μια από τις δημοφιλέστερες παρουσιάστρια με τους πιο φανατικούς ακροατές. Τώρα πια η Έμμα πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να παντρευτεί τον καλό της καρδιάς της, τον Ρίτσαρντ, και να εκδόσει ένα σχετικό βιβλίο που προορίζεται για best-seller. Διαπιστώνει όμως έκπληκτη ότι ο γάμος της δε μπορεί να προχωρήσει, διότι είναι ήδη… παντρεμένη. Χωρίς να γνωρίζει το πώς και το γιατί, αποφασίζει να γνωρίσει τον άγνωστο σύζυγό της. Το όνομά του είναι Πάτρικ. Αυτό που δε γνωρίζει η Έμμα, είναι ότι πρόκειται για ένα θύμα των ραδιοφωνικών συμβουλών της, όταν η πρώην κοπέλα του τον χώρισε ακολουθώντας κατά γράμμα τις συμβουλές της. Τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσει…