365 Days: Η ταινία που σαρώνει στο Netflix

Χαμό έχει προκαλέσει στα social media το ερωτικό δράμα “365 Days” που παίζεται στο Netflix. Βρέθηκε στη Νο.1 θέση του Top 10 της πλατφόρμας στις περισσότερες χώρες (και στην Ελλάδα).

365 Days: Η ταινία που σαρώνει στο Netflix

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Blanka Lipinska και αφορά ένα στέλεχος εταιρείας παγιδευμένο σε μια αδιάφορη σχέση, η οποία πέφτει θύμα ενός αρχιμαφιόζου της Σικελίας που την απαγάγει και της δίνει περιθώριο 365 μέρες για να τον ερωτευτεί. Πρόκειται για μια ταινία με αρκετή βία και ένα άκρως ερωτικό περιεχόμενο.

Αυτό που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια, είναι το γεγονός ότι οι ερωτικές σκηνές στην ταινία είναι τόσο αληθοφανείς, που όποιος την έχει παρακολουθήσει θεωρεί ότι υπήρξε πραγματική επαφή μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών.

Η ταινία έλαβε άσχημες κριτικές όταν πρωτοκυκλοφόρησε, και μάλιστα χαρακτηρίστηκε ως μια κακή αντιγραφή του “50 Αποχρώσεις του Γκρι”, το οποίο επίσης πάτωσε όσον αφορά τις κριτικές. Αυτό όπως φαίνεται δεν πτόησε το κοινό του Netflix, καθώς η πολωνική ταινία σπάει ρεκόρ τηλεθέασης.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Michele Morrone, τον οποίο πολλοί αποκάλεσαν ως τον καινούργιο κ. Γκρέι, πρόσφατα χρησιμοποίησε το Instagram για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους όσον αφορά τις ερωτικές σκηνές που έχει στην ταινία με την συμπρωταγωνίστρια Anna Maria Sieklucka, λέγοντας:

“Oι ερωτικές σκηνές με την συμπρωταγωνίστριά μου Anna Maria Sieklucka, φαίνονται αληθινές επειδή είμαστε καλοί ηθοποιοί. Το ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ήταν πραγματικές, αλλά δεν είναι.”

Σύμφωνα με κριτικές, οι δημιουργοι της ταινίας ωραιοποίησαν μια εγκληματική πράξη, πρόσθεσαν αρκετές σεξουαλικές σκηνές, σε κάτι που κατά τα άλλα είναι άθλιο σεναριακά και σκηνοθετικά. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Πηγή: pressing