Ταινίες στην τηλεόραση (5/7): Wall Street: Το Χρήμα Ποτέ Δεν Πεθαίνει, Οι Πειρατές της Καραϊβικής

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (5/7).

Ταινίες στην τηλεόραση (5/7): Wall Street: Το Χρήμα Ποτέ Δεν Πεθαίνει, Οι Πειρατές της Καραϊβικής

Στις 21:00 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Wall Street: Το Χρήμα Ποτέ Δεν Πεθαίνει». Είκοσι τρία χρόνια μετά, ο Γκόρντον Γκέκο επιστρέφει ύστερα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που πέρασε στη φυλακή. Αποφυλακίζεται και επανέρχεται στο προσκήνιο και στον κόσμο στον οποίο κάποτε κυριαρχούσε.

Οι καιροί όμως έχουν αλλάξει, όπως έχει αλλάξει κι ο ίδιος. Ο Γκέκο θα επιχειρήσει να προειδοποιήσει τις αγορές για την επικείμενη οικονομική κρίση. Παράλληλα, στην προσπάθειά του να αποκαταστήσει τη σχέση του με την κόρη του, βοηθάει το χρηματιστή σύζυγό της στη διαλεύκανση του θανάτου του μέντορά του.

Μία ώρα μετά ο Alpha θα δείξει την ταινία «Οι πειρατές της Καραϊβικής: Η εκδίκηση του Σαλαζάρ». Μαθημένος πια στις αναποδιές της ζωής, ο Τζακ Σπάροου δεν εκπλήσσεται όταν διαπιστώνει ότι άλλη μια απειλή αρχίζει να ρίχνει πάνω του τη βαριά σκιά της. Πιο δυσοίωνη από τις προηγούμενες, η σκιά αυτή έχει το σχήμα του φοβερού και τρομερού Κάπταιν Σαλαζάρ, που επικεφαλής μιας στρατιάς ναυτικών- φαντασμάτων- έχουν ξεχυθεί από το Τρίγωνο του Διαβόλου με αποστολή να εξοντώσουν όλους τους πειρατές που πλέουν πάνω στους πέντε ωκεανούς.

Καθώς ο Τζακ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας –οι εκκρεμότητες από το παρελθόν του δεν τελειώνουν ποτέ - ο Τζακ πρέπει σύντομα να βρει τρόπο να αμυνθεί. Η μυθική -αλλά χαμένη οριστικά εδώ και αιώνες- τρίαινα του Ποσειδώνα, φαίνεται να είναι η μόνη ασπίδα του απέναντι στον κίνδυνο που αρχίζει να τον περιζώνει. Στο μάτι του κυκλώνα όμως, θα βρεθεί και η Καρίνα Σμιθ, μια δαιμόνια όσο και γοητευτική αστρονόμος, αλλά και ο Χένρυ, ένας περιπετειώδης ναύτης του βασιλικού ναυτικού, που είχαν την… τύχη να βρεθούν από την αρχή στο πλάι του Τζακ, προκειμένου να τον βοηθήσουν. Χωρίς να γνωρίζουν, φυσικά, τι ακριβώς τους περιμένει…