«Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» Το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη (vid)

Έπειτα από την τεράστια επιτυχία των «Σαββατογεννημένων» ο Γιώργος Καπουτζιδης, συναντά ξανά την Κατιάνα Μπαλανίκα.

«Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» Το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη (vid)

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει μεγάλο ταλέντο στο γράψιμο. Αφού έχουμε απολαύσει άπειρες φορές την δουλειά του στην τηλεόραση, από το χειμώνα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την ξεκαρδιστική κωμωδία που μας έχει ετοιμάσει. Αυτή τη φορά όμως, μεταφερμένη στη θεατρική σκηνή.

Μια μοντέρνα ιστορία τοποθετημένη στα σημερινά δρώμενα δείχνει τις ιστορίες απλών, καθημερινών ανθρώπων, σε μια προσπάθεια να καταλάβουν και οι ίδιοι και το κοινό το αύριο που μας χτυπά την πόρτα.

Τον Οκτώβριο στο Θέατρο Ήβη θα βιώσουμε τον έρωτα και την απιστία και θα γίνουμε μάρτυρες μιας σειράς αποκαλύψεων που θα μας κάνει να λυθούμε στα γέλια.

Σύνοψη:

Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους.

Μετά από 16 χρόνια ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντά ξανά σκηνοθετικά και σεναριακά την μοναδική Κατιάνα Μπαλανίκα και μαζί δημιουργούν - μάλλον αν κρίνουμε από τις προηγούμενες επιτυχίες τους - την κωμωδία της χρονιάς. Μαζί της στη σκηνή μια ομάδα νέων ηθοποιών μεταξύ των οποίων είναι οι: Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Γιώργος Σαββίδης, Γιάννης Κουκουράκης, Πάνος Νάτσης και Παναγιώτης Καρμάτης.

Δείτε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της παράστασης: