Η Μπέσυ Μάλφα κάνει μικρές εξορμήσεις με την «Σίρλεϊ Βαλεντάιν»

Ένας μονόλογος με συναίσθημα και πάθος, από μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα για όλους όσους θέλουν να συνδυάσουν τις διακοπές με την ψυχαγωγία.

Η Μπέσυ Μάλφα κάνει μικρές εξορμήσεις με την «Σίρλεϊ Βαλεντάιν»

Κάθε γυναίκα θα μπορούσε να γίνει Σίρλεϊ Βαλεντάιν, να επαναστατήσει ενάντια στη σύμβαση της καθημερινότητας και να αναζητήσει λίγο χρόνο για εκείνη, για να ονειρευτεί, να ταξιδέψει, να ερωτευτεί. Η Μπέσυ Μάλφα έχει κάνει δικό της το 0μονόλογο του Ουίλι Ράσελ και, με το πάθος που τη διακρίνει, ζωντανεύει την ιστορία της Σίρλεϊ που αποφασίζει να κάνει ένα γερό απολογισμό ζωής.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας σκηνοθετεί το έργο, που ουσιαστικά στήνει γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στα δύο φύλα, φέρνοντας στο προσκήνιο τα κρυμμένα θέλω μιας 50χρονης Βρετανίδας συζύγου και μητέρας, η οποία ψάχνει να βρει τον εαυτό της. Ένα αναπάντεχο ταξίδι θα της δώσει το διέξοδο που αναζητά.

H παράσταση παίζεται στις 2/8 στον κινηματογράφο Ηλέκτρα Cinemax στην Παραλία Κακιάς Θάλασσας στην Κερατέα, στις 9/8 στον κινηματογράφο Τα Χρόνια της Αθωότητας Cinemax στο Λαύριο και στις 11/8 στον κινηματογράφο Αθηναία στο Χαλκούτσι στον Ωρωπό.

Πηγή: Αθηνόραμα