Σάββατο 23/2: Οι νέες παραστάσεις

Δείτε τις νέες παραστάσεις που ανοίγουν αυλαία από το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 23/2: Οι νέες παραστάσεις

Τέσσερις νέες παραστάσεις κάνουν πρεμιέρα στις θεατρικές σκηνές της Αθήνας. Δείτε τις αναλυτικά:

Το Παλτό, του Νικολάι Γκογκόλ

ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΩ
Η καλλιτεχνική εταιρεία Θέαση παρουσιάζει «Το Παλτό», του Νικολάι Βασίλιεβιτς Γκόγκολ, στο Θέατρο Αργώ σε σκηνοθεσία Γιώργο Χουλιάρα – Ευθύμη Μπαλαγιάννη. Μια παράσταση βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Νικολάι Βασίλιεβιτς Γκόγκολ, ενός συγγραφέα που θεωρείται πατέρας του χρυσού αιώνα του ρώσικου πεζογραφικού ρεαλισμού. Παίζουν: Ευθύμης Μπαλαγιάννης, Γιώργος Χουλιάρας, Γιώργος Κουσκουλής, Γιώργος Ζώης, Λήδα Μανουσάκη, Μιχάλης Δελής, Ευστρατία Λυρατζοπούλου.

Τσάι Party με τον Ανδρέα Πασπάτη

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Ο Ανδρέας Πασπάτης, ένας κωμικός με μεγάλη πορεία στην ελληνική stand up comedy σκηνή, συγκέντρωσε τα καλύτερά του κείμενα στην σόλο του παράσταση με τίτλο «Τσάι Party» και επανέρχεται για 4 μόνο τελευταίες παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Τέσλα, των Μιχάλη Γιγιντή, Αγγελικής Πούλου

ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΩΤΑΕΡΙΟΥ
Η παράσταση Τέσλα, μια πρωτότυπη θεατρική προσέγγιση για τη ζωή και το έργο του μεγάλου εφευρέτη, θα παρουσιαστεί στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου σε σκηνοθεία Μιχάλη Γιγιντή. Παίζουν: Γιάννης Μπισμπικόπουλος, Ιουλία Γεωργίου, Μάνθος Καλαντζής, Γιώργος Τζαβάρας.

Ο Ελέφας, του Κώστα Βοσταντζόγλου

ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ
Η νέα παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, «Ο Ελέφας» του Κώστα Βοσταντζόγλου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Λεοντάρη, παρουσιάζεται στο Θέατρο Μονής Λαζαριστών.