Οι θεατρικές πρεμιέρες της Παρασκευής 28/12

Δείτε ποιες νέες παραστάσεις ανοίγουν αυλαία από την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου

Οι θεατρικές πρεμιέρες της Παρασκευής 28/12

Από την Παρασκευή 28/12 νέες παραστάσεις και perfomances κάνουν πρεμιέρα στις θεατρικές σκηνές της Αθήνας. Αναλυτικά:

Hotel Apocalypse, του Αλέξανδρου Ραπτοτάσιου

ΜΠΑΓΚΕΙΟΝ
Το Μπάγκειον παρουσιάζει το Hotel Apocalypse. Μια θεατρική performance για όλα όσα χωρίζουν, ενώνουν και εν τέλει οδηγούν στην τελευταία πράξη. Το Hotel Apocalypse είναι μία βιωματική (immersive) παράσταση που καλεί τους θεατές να αναλάβουν τους ρόλους των επισκεπτών σε ένα παρακμιακό ξενοδοχείο που θα τους φιλοξενήσει για τις τελευταίες ώρες πριν την συντέλεια της ανθρωπότητας. Παίζουν: Χαρά Κολαΐτη (Άννα Γούλα), Βίκυ Κυριακοπούλου, Δανάη Λουκάκη, Απόλλων Μπόλλας, Μιχάλης Οικονόμου, Κοσμάς Χατζής.

Crash Park, του Philippe Quesne

ΣΤΕΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣH
Ο Γάλλος σκηνοθέτης και εικαστικός Philippe Quesne, επιστρέφει στην Ελλάδα και παρουσιάζει την παράσταση «Crash Park: Η ζωή ενός νησιού» στην Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Ένα αεροπλάνο. Μια καταιγίδα. Μια μυστηριώδης νήσος. Ή, αλλιώς, ένα σουρεαλιστικό μιούζικαλ για την επιβίωση και την ουτοπία.
Παίζουν: Isabelle Angotti, Jean-Charles Dumay, Léo Gobin, Yulka Hokama, Sébastien Jacobs, Thomas Suire, Gaëtan Vourc’h

Παρηγορητικός Χορός

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Το νέο χορευτικό σόλο, Παρηγορητικός Χορός, της Αναστασίας Λύρα θα παρουσιαστεί στο Μικροσκοπικό Θέατρο, βασισμένο των Φραντς Λιστ και Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ. Χορός: Αναστασία Λύρα. Ο Σέρτζιο Φιορεντίνο ερμηνεύει τον Λιστ και ο Μισλάβ Χορζόφσκι τον Μπαχ.