Οι θεατρικές πρεμιέρες της Πέμπτης 20/12

Δείτε τις νέες παραστάσεις που κάνουν πρεμιέρα στα θέατρα της Αθήνας.

Οι θεατρικές πρεμιέρες της Πέμπτης 20/12

Ένα μοναδικό μιούζικαλ που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μία σύνθεση δύο κλασικών έργων του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ είναι οι νέες παραστάσεις που ανοίγουν την αυλαία τους στο κοινό από την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου.

Once, του Έντα Ουόλς

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ
Το Once, σε κείμενο του Έντα Ουόλς, μουσική και στίχους των Γκλεν Χάνσαρντ και Μαρκέτας Ιργκλόβα, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μια μεγάλη παραγωγή της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση. Η ιστορία ενός αγοριού που εγκατέλειψε την αγάπη και τη μουσική και του κοριτσιού που τον ενέπνευσε να ονειρευτεί ξανά ζωντανεύει επί σκηνής μέσα από υπέροχα μελωδικά τραγούδια, όπως το βραβευμένο με Όσκαρ «Falling Slowly», και με ένα εξαιρετικό καστ ταλαντούχων ηθοποιών-μουσικών-τραγουδιστών της νέας γενιάς. Με τους Μαρίνα Σάττι, Αποστόλη Ψυχράμη. Παίζουν: Ηλίας Αλγκάερ, Ταξιάρχης Βασιλάκος, Νίκος Γιανναράκης, Άρης Καλλέργης, Νεφέλη Μαρκάκη, Τάσος Μισυρλής, Μαρία Νίκα, Άλκης Παναγιωτίδης, Γιώργος Τζαβάρας, Ιωάννα Φόρτη.

Κοριολανός και Ιούλιος Καίσαρας, του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ

ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ο Κωνσταντίνος Χατζής και η Ομάδα Χρώμα παρουσιάζουν στο Θέατρο της οδού Κυκλάδων τα έργα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ «Κοριολανός» και «Ιούλιος Καίσαρας». Παίζουν: Σοφία Φιλιππίδου, Αγλαΐα Παππά, Γιώργος Παπαπαύλου, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Ηλέκτρα Νικολούζου, Νικόλας Χανακούλας, Βασίλης Τσιγκριστάρης, Γιάννης Χαρτοδιπλωμένος, Ανδριανός Γκάτσος, Σπύρος Δούρος, Άρης Ντελία, Λυδία Σκουράκη