Στάνκογλου: «Ε, όχι δα και sex symbol, πατέρας με παιδιά...»

Γιατί δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι από τότε που μπήκε το ψηφιακό σήμα.

Στάνκογλου: «Ε, όχι δα και sex symbol, πατέρας με παιδιά...»

Συνέντευξη με αφορμή το ρόλο του στην παράσταση Γιούγκερμαν, που παρουσιάζεται από 28 Νοεμβρίου στο θέατρο της οδού Τρικόρφων σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, έδωσε στο TheTOC ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.

Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα: Για την απογοήτευσή του από την τηλεόραση (δεν έχει τηλεόραση σπίτι από τότε που μπήκε το ψηφιακό σήμα και παρ’ ότι την αγάπησε – και γνωρίζει καλά ότι του έχει δώσει αναγνωρισιμότητα και χρήματα – βλέπει ότι σήμερα σε γενικές γραμμές ότι δεν έχει τίποτα να του δώσει), για την ταινία με την οποία “ανεβαίνει” Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, για το αν έχει το όνειρο της διεθνούς καριέρας αλλά και για άλλα πολλά.

“Ε, όχι δα και sex symbol, πατέρας με παιδιά...”, απαντά σε σχετική ερώτηση, ενώ παραδέχεται σε σχέση με την πραγματικότητα της κρίσης στο θέατρο: “΄Ολα γίνονται με ένα τρελό ζόρι. Εκεί που δούλευες δυο, πρέπει να δουλέψεις δέκα... Δεν πρέπει, όμως, να χάσεις τον εαυτό σου”. Και ναι, θεωρεί τον εαυτό του “ψώνιο”, αν αναλογιστεί κανείς ότι θέλει να είναι στις “καλές δουλειές...”

Τι του έχει μάθει η δουλειά του; “Να επικοινωνώ ουσιαστικά. Ετσι όπως θέλω να επικοινωνώ και στη ζωή μου. Να μην κρύβομαι και να μη παίζω ρόλο στη ζωή μου. Θέλω να είμαι ο πραγματικός Γιάννης στη ζωή μου...»