Για τρίτη σεζόν «Το πάρτι της ζωής μου» από την Ελένη Ράντου

Άρχισε η προπώληση για την τρίτη σεζόν της βραβευμένης παράστασης «Το πάρτι της ζωής μου» από την Ελένη Ράντου

Για τρίτη σεζόν «Το πάρτι της ζωής μου» από την Ελένη Ράντου

Μόλις ξεκίνησε η προπώληση για την επιτυχημένη παράσταση της Ελένης Ράντου «Το πάρτι της ζωής μου» στο θέατρο Διάνα για τη σεζόν 2024-25, μιας και τα εισιτήρια για φέτος έχουν εξαντληθεί μέχρι και τις 28 Απριλίου. Όσοι δεν τα καταφέρατε έχετε ακόμα μια ευκαιρία να δείτε την Ελένη Ράντου σε μία ερμηνεία ζωής και την καλύτερη της περασμένης σεζόν σύμφωνα με την κρίση του θεατρόφιλου κοινού στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού του "α”, από τον Νοέμβριο.

Η ταλαντούχα ηθοποιός έχοντας την επιθυμία να ευχαριστήσει τους θεατές που ξεχώρισαν την παράσταση συνεχίζει ακάθεκτη για τρίτη χρονιά με το θεατρικό αυτό στοίχημα αλλά και βαθιά προσωπικό εγχείρημα που δικαίωσε την ίδια που υπογράφει και το κείμενο, όσο και τον σκηνοθέτη Ανέστη Αζά, όπως διαβάζουμε στην κριτική του "α”. Μέσα από έναν ερμηνευτικό μαραθώνιο δέκα ρόλων, που αντλεί από το "Every Brilliant Thing" του Ντάνκαν Μακ Μίλαν, ξετυλίγονται με χιούμορ και αφοπλιστική ειλικρίνεια πενήντα χρόνια "τραυμάτων" της ηρωίδας της, με φόντο τα τραύματα της σύγχρονης Ελλάδας και με τη μουσική συνοδεία των String Demons. «Η ιστορία διατρέχει εποχές και κινείται παράλληλα με τις κοινωνικοπολιτικές συνθήκες της χώρας από το Πολυτεχνείο, τους σεισμούς, το ΠΑΣΟΚ, την κρίση, το θάνατο του Γρηγορόπουλου μέχρι την πανδημία. Είναι ένας κύκλος ζωής που συνδέεται με κοινά βιώματα», σημειώνει η Ελένη Ράντου.


Ενώ όπως είπε αφού παρέλαβε το πρώτο βραβείο γυναικείας ερμηνείας στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2023 από το "α”: «Το θέατρο έχει μια μοναδική δυνατότητα, και ειδικά μια καλή παράσταση, να συντονίζει τις ανάσες όλων μας, κι επειδή έχουμε πάρα πολλά προβλήματα συντονισμού στην εποχή μας, το να συντονίζεται μια αίθουσα και να ανασαίνει στον ίδιο παλμό είναι ένα επίτευγμα που το έχουμε τόσο πολύ ανάγκη. Γι’ αυτό αγαπάω το θέατρο και γι’ αυτό το αγαπάμε όλοι. Γιατί είναι ανάγκη στις μέρες μας».

Πηγή: athinorama. gr