«Το έκτο πάτωμα» επιστρέφει στο Παλλάς

Στο θέατρο Παλλάς η επιτυχημένη παράσταση «Το έκτο πάτωμα»

«Το έκτο πάτωμα» επιστρέφει στο Παλλάς

«Το έκτο πάτωμα». Η θρυλική παράσταση σε διασκευή Άννας Παναγιωτοπούλου με τη μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη και τους στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, μετά την τεράστια επιτυχία και τα συνεχόμενα sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, επιστρέφει στο Θέατρο Παλλάς ολοκληρώνοντας τον κύκλο της.

Μια θεαματική παραγωγή με ζωντανή μουσική, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη. Πρωταγωνιστούν: Υρώ Μανέ, Κώστας Μακεδόνας, Ελένη Καστάνη, Δανάη Λουκάκη, Μαριαλένα Ροζάκη, Αρμάν Εδουάρδος Μενετιάν, Βασίλης Αθανασόπουλος, Σταύρος Παρχαρίδης, Ευαγγελία Μουμούρη, Γιάννης Στεφόπουλος. Αφηγήτρια η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Την δεκαετία του ’30 οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας στο Παρίσι, ζουν χτυπημένοι από την κρίση της εποχής. Η καθημερινότητα των ενοίκων του έκτου Πατώματος, ξεδιπλώνεται μέσα από τους έρωτες, τις συγκρούσεις, τους ατελείωτους καυγάδες, τα συνεχή περιστατικά, αλλά και τα όνειρα που κάνει ο καθένας για την ζωή του. Όνειρα μικρά και μεγάλα, όνειρα που δίνουν σε κάθε άνθρωπο τη δύναμη να αντέξει τις δυσκολίες της καθημερινότητάς.

Ραντεβού στο θέατρο Παλλάς από τις 23 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και μόνο για 8 παραστάσεις.