Οι θεατρικές πρεμιέρες της Τετάρτης 31/10

Δείτε τις νέες παραστάσεις που ανοίγουν αυλαία στις θεατρικές σκηνές της Αθήνας την Τετάρτη 31/10

Οι θεατρικές πρεμιέρες της Τετάρτης 31/10

Την Τετάρτη 31/10 πέντε νέες παραστάσεις κάνουν πρεμιέρα στα θέατρα. Από κλασικά έργα μέχρι μοντέρνες, σπαρταριστές κωμωδίες η θεατρική Τετάρτη θα τα έχει όλα.

Ο Χορός του θανάτου, του Αύγουστου Στρίντμπεργκ

ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
Η Εταιρεία Θεάτρου Συν-Επί θα παρουσιάσει στο Θέατρο Μεταξουργείο, το έργο του Αύγουστου Στρίντμπεργκ, «Ο Χορός του Θανάτου» με τον Άκι Βλουτή να αναλαμβάνει το ρόλο του σκηνοθέτη αλλά και του ηθοποιού, ερμηνεύοντας τον Έντγκαρ. Η Δήμητρα Χατούοη ερμηνεύει την Άλις και ο Βασίλης Ευταξόπουλος τον Κουρτ.

Η Ψιλικατζού, της Κωνσταντίνας Δελημήτρου

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VAULT
Το αιχμηρό, αστείο και βαθιά συγκινητικό Best Seller βιβλίο της Κωνσταντίνας Δελημήτρου «Η Ψιλικατζού» μεταφέρεται στη σκηνή του Πολυχώρου Vault, σε θεατρική διασκευή – σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, από την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου. Παίζουν οι Ελένη Ουζουνίδου και Άννα Ψαρρά.

Η Αγελάδα, του Ναζίμ Χικμέτ

ΘΕΑΤΡΟ 104
Η Αγελάδα του Ναζίμ Χικμέτ μεταφέρεται στην σκηνή του Θεάτρου 104 από την ομάδα «Ατελείς» και σε σκηνοθεσία Νίκη Τσέτικα, από την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου. Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Ορέστης Ζακυνθινός, Θάνος Καπρέλης, Μαρία Κατσαρού, Ευθύμης Τζώρας, Αναστασία Τσώμου. Αφηγήτρια η Φιλαρέτη Κομνημνού.

Η Παράσταση των Ηλιθίων

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ
Το Θέατρο Αλκμήνη παρουσιάζει την ξεκαρδιστική κωμωδία Η Παράσταση των Ηλιθίων, σε σκηνοθεσία Μάνου Αντωνίου. Ένας θεότρελος θίασος με χαμηλό έως ανύπαρκτο μπάτζετ, αποφασίζει να ανεβάσει μία θεατρική παράσταση, με ένα μισοτελειωμένο έργο, μίας καινούργιας και ταυτόχρονα τρελής συγγραφέως.

Τι είδε το φεγγάρι

ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑΘΜΟΣ
Η μουσικοθεατρική παράσταση «Τι είδε το Φεγγάρι» παρουσιάζεται στο Θέατρο Σταθμός σε σκηνοθεσία Χρήστου Νικολάου με τους Ευρυδίκη, Σοφία Κουρτίδου, Ευγενία Λιάκου, Χρήστος Νικολάου, Νίκο Σταδιάτη Αντώνη Παλαμάρη. να παραμύθι του Χάνς Κρίστιαν Άντερσεν, ένας πίνακας του Βάνγκ Γκόνγκ, πολλά τραγούδια και κείμενα που μας έχουν αγγίξει συνθέτουν την παράσταση.