Πρεμιέρα για τον «Ντίνο Χριστιανόπουλο» στο Vault

Η θεατρική παράσταση «Ντίνος Χριστιανόπουλος – Το ταγκαλάκι» από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Πρεμιέρα για τον «Ντίνο Χριστιανόπουλο» στο Vault

Ύστερα από έναν κύκλο επιτυχημένων παραστάσεων στη Θεσσαλονίκη και στο θέατρο «Αμαλία», η παράσταση, με τίτλο «Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το ταγκαλάκι», για τον αιρετικό ποιητή Ντίνο Χριστιανόπουλο έτσι όπως τον γνώρισε ο interviewer του, Αντώνης Μποσκοΐτης, κάνει την αθηναϊκή της πρεμιέρα στον Πολυχώρο – Θέατρο Vault τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου.

Ντίνος Χριστιανόπουλος, ο μεγάλος ποιητής και ο άνθρωπος των αντιφάσεων. Αυτές είναι οι δύο όψεις του που αναδεικνύονται μέσα από το καινούργιο θεατρικό έργο του δημοσιογράφου, κινηματογραφιστή και συγγραφέα Αντώνη Μποσκοΐτη. Το έργο αποτελεί θεατροποίηση μίας συνέντευξης που είχε παραχωρήσει ο Ντίνος Χριστιανόπουλος στον Αντώνη Μποσκοΐτη το 2013 και που είχε κάνει μεγάλη αίσθηση κατά την πρώτη δημοσίευση της την επόμενη μέρα του θανάτου του ποιητή.

Τον Ντίνο Χριστιανόπουλο υποδύεται ο Χάρης Φλέουρας, ηθοποιός που εργάζεται ακατάπαυστα στο θέατρο από το 1998 (Ρέππας - Παπαθανασίου, Κραουνάκης, Τσιάνος, Κάλμπαρη, Καλογρίδης) και που για τρεις συνεχείς χρονιές έκανε σεμινάρια υποκριτικής δίπλα στους Ντάριο Φο και Φράνκα Ράμε. Μαζί του επί σκηνής ο Αντώνης Μποσκοΐτης ως ο interviewer του ποιητή.

Τη μουσική συνέθεσε ο Γιώργης Χριστοδούλου, ενώ στίχους στο τραγούδι της παράστασης έγραψε ο συγγραφέας Θωμάς Κοροβίνης. Η ερμηνεία είναι του Παντελή Θεοχαρίδη.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com