Η «Εποχή του κυνηγιού» στο Bios

Η «Εποχή του κυνηγιού» έρχεται στο Bios για λίγες παραστάσεις

Η «Εποχή του κυνηγιού» στο Bios

Από τις 30 Νοεμβρίου και για λίγες μόνο παραστάσεις, η παράσταση «Η εποχή του κυνηγιού» της Σοφίας Γουργουλιάννη σε σκηνοθεσία της Αθηνάς Χατζηαθανασίου έρχεται στη σκηνή του Bios basement, με πρωταγωνιστές τους: Ελένη Παπαϊωάννου, Παναγιώτα Χαϊδεμένου, Αθηνά Χατζηαθανασίου, Θεόδωρος Χιντζίδης.


Λίγα λόγια για το έργο

Τρεις γυναίκες. Μια στρίπερ, μια αλλεργική και μία μάνα βρίσκονται παγιδευμένες σε ένα συρματόπλεγμα στη μέση του δάσους. Ένας άντρας τις παρακολουθεί. Γιατί βρέθηκαν εκεί; Ποιος τις έκλεισε; Θα καταφέρουν να δραπετεύσουν; Έμφυλα στερεότυπα, πατριαρχία, θηλυκότητες, κοινωνικοί ρόλοι και γυναικεία ταυτότητα στο επίκεντρο του νέου σουρεαλιστικού θεατρικού έργου της Σοφίας Γουργουλιάννη. Μια στρίπερ, σύμβολο σεξουαλικότητας, αλλά και θύμα της κοινωνικής σκληρότητας απέναντι στο γυναικείο σώμα, μια μάνα εγκλωβισμένη στον ρόλο της ως καλή μητέρα και μια αλλεργική, που συμβιώνει με τις δεκάδες κοινωνικές αγκυλώσεις σωματοποιημένες σε πραγματικές αλλεργίες. "Εκείνος" παρατηρεί. Γιατί; Ποιος είναι τέλος πάντων;


Τα σκηνικά είναι της Ανδρονίκης Τσαγκαράκου, τα κοστούμια της Ευγενίας Βησσαρίου, οι φωτισμοί του Γιάννη Ζέρβα, η επιμέλεια κίνησης της Ελένης Παπαϊωάννου, η μουσική – ηχοτοπία του Πάνου Χουντουλίδη.


Προπώληση εισιτηρίων: more.com