Θέατρο Ακροπόλ: Παράταση για το μιούζικαλ «Απλή μετάβαση» (vid)

Παράταση μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου για το μιούζικαλ "Απλή μετάβαση" στο Θέατρο Ακροπόλ

Θέατρο Ακροπόλ: Παράταση για το μιούζικαλ «Απλή μετάβαση» (vid)

Η "Απλή Μετάβαση" ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία τις οκτώ προγραμματισμένες παραστάσεις της στο Θέατρο Ακροπόλ, και τώρα παίρνει παράταση μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου. Η παράσταση σε κείμενο και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, μουσική και ενορχήστρωση του Θέμη Καραμουρατίδη και σκηνοθεσία του Μίνου Θεοχάρη, μας χάρισε τραγούδια που αγαπήθηκαν αμέσως - από το "Κάποιος να με Σύρει" με τη φωνή της Μαρίζας Ρίζου μέχρι την "Παράβαση" που κυκλοφόρησε πρόσφατα και με τη φωνή της Νατάσσας Μποφίλιου - αλλά και δυνατές ερμηνείες από έναν ξεχωριστό θίασο ηθοποιών και ερμηνευτών. Μάλιστα, η μουσική της παράστασης κέρδισε το Βραβείο Μουσικής Σύνθεσης στα Θεατρικά Βραβεία Αθηνοράματος του 2019.

Πρωταγωνιστούν οι Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Γιάννης Καπελέρης, Χαρά Κεφαλά, Πέγκυ Μανωλά, Βασίλης Μηλιώνης, Μαρίζα Ρίζου, Αντιγόνη Ψυχράμη.

Λίγα λόγια για το έργο

Κυριακή πρωί, άνοιξη, στον Διεθνή Αερολιμένα "Ελευθέριος Βενιζέλος". Οκτώ πρόσωπα στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου, αποφασισμένα να εγκαταλείψουν την Ελλάδα για ένα αβέβαιο μέλλον στην Αγγλία, μοιράζονται τις ιστορίες, τους φόβους και την ανασφάλειά τους. Η πτήση καθυστερεί και όλοι τους έχουν αρκετό χρόνο για να γνωριστούν, να εξομολογηθούν τις σκέψεις τους, να αναπολήσουν, να επανεξετάσουν την απόφαση τους. Νέοι άνθρωποι, ανασφαλείς φιγούρες, φοβισμένοι και θυμωμένοι. Ψάχνουν μια νέα επαγγελματική ευκαιρία ή απλώς κυνηγούν την επιβίωση. Ο καθένας τους μια ξεχωριστή ιστορία. Κοινός παρονομαστής η ελπίδα ενός καλύτερου αύριο και η νοσταλγία του χαμένου ονείρου.