Οι θεατρικές πρεμιέρες του Σαββάτου 20/10

Δείτε τις παραστάσεις που κάνουν πρεμιέρα στα θέατρα της Αθήνας το Σάββατο 20/10. 

Οι θεατρικές πρεμιέρες του Σαββάτου 20/10

Επιλογές για κάθε γούστο και για ένα όμορφο σαββατόβραδο θα έχουν σήμερα οι θεατρόφιλοι με πολλές νέες παραστάσεις να ανοίγουν αυλαία.

Αναλυτικά:

Ο άνθρωπος με το λουλούδι στο στόμα, του Λουίτζι Πιραντέλο

ALTERA PARS
Tο αριστούργημα του Λουίτζι Πιραντέλο, ανοίγει αυλαία από 20 Οκτωβρίου στο Θέατρο Altera Pars, σε σκηνοθεσία Τάσου Ιορδανίδη, με τον Άρη Λεμπεσόπουλο σε ένα ρόλο ζωής.


Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι για ένα μοναδικό one woman show στο Μέγαρο!

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Η ντίβα της ταινίας Blue Velvet του Ντέιβιντ Λιντς και κόρη του σκηνοθέτη Ρομπέρτο Ροσελίνι και της ηθοποιού Ίνγκριντ Μπέργκμαν, Ιζαμπέλα Ροσελίνι (Isabella Rosellini), έρχεται στην Αθήνα για ένα μοναδικό one woman show στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Η Σημασία να Είναι Κανείς Ειλικρινής, του Όσκαρ Ουάιλντ

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ
Η κλασική κωμωδία του Όσκαρ Ουάιλντ, «Η σημασία να είναι κανείς ειλικρινής», μετά την περσινή της επιτυχία, επανέρχεται για 2η σεζόν στο Θέατρο Αλκμήνη, σε σκηνοθεσία Όλγας Τζωρτζ.

Υπέρ Ελλάδος, της Σοφίας Νικολαϊδου

ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει το νέο θεατρικό έργο «Υπέρ Ελλάδος» της Σοφίας Νικολαϊδου, σε σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία Πηγής Δημητρακοπούλου. Το έργο πραγματεύεται 70 χρόνια μετά, την ανεξιχνίαστη δολοφονία του Πολκ.

Karaoke Night, της Όλγας Ποζέλη

ΘΕΑΤΡΟ ΦΟΥΡΝΟΣ
Η ομάδα θεάτρου ΝΟΗΤΗ ΓΡΑΜΜΗ μας προσκαλεί σ’ ένα διαφορετικό… "Karaoke Night" από 20/10. Μια performance για όλα αυτά που φέρνουν μαζί τους τα τραγούδια: Μνήμες, εικόνες και λόγια. Η σκηνοθεσία και η σύλληψη ανήκουν στην Όλγα Ποζέλη.