Εβδομάδα γυναίκας στο θέατρο Τέχνης

Το Θέατρο Τέχνης οργανώνει την Εβδομάδα της Γυναίκας με αφορμή την παράσταση «Ελευθερία στη Βρέμη»

Εβδομάδα γυναίκας στο θέατρο Τέχνης

Το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας οργανώνει σειρά εκδηλώσεων μετά την παράσταση «Ελευθερία στη Βρέμη» του Ράινερ Βέρνερ Φάσμπιντερ σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη.

Το έργο «Ελευθερία στη Βρέμη» μιλά για την καταπίεση, την υποτίμηση, την αδικία, τη βία που έχει ασκηθεί και συνεχίζεται να ασκείται με διάφορους τρόπους και σήμερα στη γυναίκα απλώς και μόνο επειδή είναι γυναίκα.

Συζητήσεις με το κοινό, ομιλίες, ενημέρωση και επίσημοι καλεσμένοι από όλους τους τομείς, συζητάμε για την καταπίεση, την κακοποίηση, τη χειραφέτηση, την αυτοπραγμάτωση και τη θέση της γυναίκας σήμερα.

Κάθε μέρα μετά την παράσταση του εμβληματικού έργου του Ράινερ Βέρνερ Φάσμπιντερ από την Τετάρτη 8 Μαρτίου, μέχρι και την Κυριακή 12 Μαρτίου, στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης, με τη συμμετοχή των θεατών, του θιάσου και των καλεσμένων της κάθε μέρας, συζητάμε, ενημερωνόμαστε και μιλάμε ανοιχτά για το θέμα της γυναικείας καταπίεσης και κακοποίησης που ακόμη και σήμερα παραμένει ταμπού στη χώρα μας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και τα ονόματα των προσκεκλημένων θα ανακοινώνονται καθημερνά στα social media του Θεάτρου.