Τελευταίες παραστάσεις για τον «Παιχνιδοποιό»

Συνεχίζεται το θρίλερ «Παιχνιδοποιός» στο θέατρο Μικρό Γκλόρια

Τελευταίες παραστάσεις για τον «Παιχνιδοποιό»

Η παράσταση του «Παιχνιδοποιού», του ανατριχιαστικού θρίλερ του χολιγουντιανού σταρ Γκάρντνερ ΜακΚέυ, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν, με πρωταγωνιστές τους Ραφίκα Σαουίς και Γιώργη Παρταλίδη, παίρνει μια ακόμα παράσταση. Λόγω της ζεστής ανταπόκρισης του κοινού θα παίζεται, έως τις 26 Φεβρουαρίου, και οι εραστές των έργων μυστηρίου προλαβαίνεται να το δείτε στο θέατρο Μικρό Γκλόρια.

Ο «Παιχνιδοποιός» είναι ένα κλασικό θρίλερ μυστήριου που κρατά αμείωτο τον ενδιαφέρον του θεατή. Στο πολυεπίπεδο αφήγημα μια αστυνομική νευροψυχολόγος έχει μια εμμονή...Θέλει να να εξιχνιάσει τις ιδιόμορφες κατά συρροήν επιθέσεις στις ανυποψίαστες γυναίκες της πόλης. Ένας παρανοϊκός άντρας σαγηνεύει τα θύματά του, τα οδηγεί οικειοθελώς στο κρεβάτι και στο τέλος τα ακινητοποιεί με λοβοτομή. Απολύτως επίκαιρο έργο, μιλάει με κινηματογραφική γραφή, έντονο ρυθμό και πολύ σασπένς για τη θυματοποίηση, τις γυναικοκτονίες, την κακοποίηση των γυναικών αλλά και για τα ψέματα που λέμε ο ένας στον άλλον και τη χειραγώγηση των μίντια στην εποχή μας.

Έχει χαρακτηριστεί ως δραματουργικό κομψοτέχνημα χαρακτήρων, που μάλιστα λατρεύτηκε από τον σκηνοθέτη Μπράιαν Ντε Πάλμα -ο οποίος επιχείρησε επανειλημμένα να το μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστή τον Κόλιν Φερθ- έχει υμνηθεί, μεταξύ άλλων, από τη Washington Post και τη Daily Express, και αποτελεί ένα κλασικό δείγμα του σύγχρονου αμερικάνικου ρεαλισμού, ακροβατώντας με μαεστρία ανάμεσα στο ψυχολογικό θρίλερ και το κοινωνικό σχόλιο.