«Άντρες με τα όλα τους» στο θέατρο Βέμπο

Από τις αρχές Νοέμβρη στο θέατρο «Βέμπο» η παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου

«Άντρες με τα όλα τους» στο θέατρο Βέμπο

Στην Αθήνα του σήμερα, μετά το μεγάλο κύμα της πανδημίας και μέσα στην ενεργειακή κρίση, έξι άντρες εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, με μόνο κοινό το ότι μένουν στην ίδια γειτονιά, έχουν μείνει άνεργοι…: Αυτοί αποτελούν τα κεντρικά πρόσωπα του έργου «Άντρες με τα όλα τους» που ανεβαίνει στο θέατρο «Βέμπο», στις 4 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για μια παράσταση γεμάτη γέλιο, ανατροπές, ανθρώπινες ιστορίες, αγάπη, χορό, μουσική και... στριπτίζ! Στην απελπισία τους και μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις οι ήρωες που έργου που έγραψαν οι Stephen Sinclair και Anthony McCarten, το 1987, στη Νέα Ζηλανδία, αποφασίζουν να κάνουν, όλοι μαζί, ένα σόου με στριπτίζ, για να μπορέσουν να βγάλουν χρήματα και να σώσουν ό, τι προλαβαίνουν από τις ζωές τις δικές τους και των οικογενειών τους... Μόνο που κανείς απ' αυτούς δεν ξέρει να χορεύει και κυρίως να γδύνεται.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει η Θέμις Μαρσέλλου ενώ πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Αντώνης Λουδάρος, Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιώργος Γαλίτης, Ησαΐας Ματιάμπα, Θανάσης Πατριαρχέας και Ντάνιελ Νούρκα. Μαζί τους η Ελένη Καρακάση, η Παρθένα Χοροζίδου, η Ιζαμπέλα Φούλοπ και η Κατερίνα Στικούδη.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Τετάρτη στις 7:00, Πέμπτη 8:00, Παρασκευή 9:00, Σάββατο 06:00 & 09.00, Κυριακή 7:00