Ξανά «το σώσε» με Μαρκουλάκη, Καρύδη

Η επιτυχημένη παράσταση «Το σώσε» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με τον ίδιο, την Σμαράγδα Καρύδη και πλειάδα ηθοποιών ανεβαίνει ξανά στο θέατρο Παλλάς

Ξανά «το σώσε» με Μαρκουλάκη, Καρύδη

«Το Σώσε» θα γίνει ξανά στο «Παλλάς» στην έναρξη, τουλάχιστον, της νέας θεατρικής περιόδου. Η σπαρταριστή κωμωδία του Μάικλ Φρέιν, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με την δυνατή ομάδα πρωταγωνιστών που ενθουσίασε το κοινό, επιστρέφει στις 5 Οκτωβρίου, για είκοσι παραστάσεις.

Μετά την σαρωτική επιτυχία της πρώτης σεζόν συνεχίζεται η παράσταση που παρακολούθησαν πάνω από 30.000 θεατές και έλαβε διθυραμβικές κριτικές. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Στεφανία Γουλιώτη, ο Γιώργος Χρυσοστόμου και η Λένα Παπαληγούρα μαζί με τον Γιώργος Ψυχογυιό, τη Δάφνη Δαυίδ και τον Γιώργο Ζυγούρη, ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή.

Το έργο γράφτηκε το 1970, με αφορμή μια θεατρική φάρσα που παρακολουθούσε ο Μάικλ Φρέιν (βραβεία Ολιβιέ 1976 & 1982, βραβείο Τόνυ 2000, βραβείο EMMY 1990 κ.α.) από τις κουίντες ενός λονδρέζικου θεάτρου. «Ήταν πιο αστείο να το βλέπεις από την κουίντα, παρά από την πλατεία του θεάτρου, και σκέφτηκα ότι μια μέρα πρέπει να γράψω μια θεατρική κωμωδία για όλα όσα γίνονται πίσω από την σκηνή» δήλωσε αργότερα ο ίδιος. «Το Σώσε», έχει παρουσιαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν στην Ελλάδα. Πρώτη φορά το σκηνοθέτησε ο Ανδρέας Βουτσινάς, στο θέατρο «Μινώα» το 1983. Το 1995 παρουσιάστηκε στο ανέβασμα του Σταμάτη Φασουλή στο θέατρο «Αθήναιον».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Τετάρτη & Κυριακή στις 19:00
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00