Julie, από το National Theatre Live σε μετάδοση στο Μέγαρο

Julie, από το National Theatre Live σε μετάδοση στο Μέγαρο

Η νέα εκδοχή της Δεσποινίδας Τζούλιας, που μεταφέρεται από τη συγγραφέα Polly Stenham στο σημερινό Λονδίνο, παραμένει εξίσου άγρια και σοκαριστική με το θεατρικό πρωτότυπό της.

Φρεσκοχωρισμένη και με άγριες διαθέσεις, η Τζούλη στήνει ένα μεταμεσονύχτιο πάρτι. Κι ενώ όλοι διασκεδάζουν, στην κουζίνα o Ζαν και η Κριστίνα καθαρίζουν το χάος. Μπαίνει η Τζούλη και αρχίζει με τον Ζαν ένα παιχνίδι εξουσίας, που γρήγορα παίρνει απρόσμενες διαστάσεις και μετατρέπεται σε λυσσαλέα μάχη επιβίωσης.

Η Vanessa Kirby (Το στέμμα, NT Live: Λεωφορείο ο Πόθος) και ο Eric Kofi Abrefa (The Amen Corner) πρωταγωνιστούν στη νέα παραγωγή Τζούλη, σε σκηνοθεσία Carrie Cracknell (NT Live: Το βαθύ μπλε του έρωτα).

Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από το Lyttelton Theatre στο Λονδίνο.

Polly Stenham: Julie (πάνω στο έργο Δεσποινίς Τζούλια του Αυγούστου Στρίντμπεργκ)

Με αγγλικούς υπότιτλους

Το Μέγαρο Μουσικής ενταγμένο στο δίκτυο των αιθουσών του Νational Theatre Live, με τη βοήθεια της υψηλής ευκρίνειας τεχνολογίας, προσφέρει τη μοναδική εμπειρία της παρακολούθησης θεατρικών παραστάσεων. Το πρόγραμμα National Theatre Livewww.ntlive.com – διανύει την ένατη εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά του. Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών συνεχίζει τη συνεργασία του με την Βρετανική Πρεσβεία και το Βρετανικό Συμβούλιο και διασυνδέει το κοινό της Αθήνας με το θεατρικό κέντρο της Ευρώπης.

Ημερομηνία:

20/09/2018

Ώρα: 21.00

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

www.megaron.gr

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα: www.culturenow.gr/lightbox