Παράταση στο «Τι ζούμε ρε;» μέχρι τον Οκτώβριο

Η τεράστια επιτυχία της παράστασης «τι ζούμε ρε;» της Δήμητρας Παπαδοπούλου παίρνει όπως αναμενόταν παράταση έως τον Οκτώβριο. 

Παράταση στο «Τι ζούμε ρε;» μέχρι τον Οκτώβριο

«Τί ζούμε ρε οι τρελοί, τί ζούμε δεν μπορεί» είναι ο στίχος με τον οποίο μας καλωσορίζει η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης στην επιθεώρηση του καλοκαιριού «Τί ζούμε, ρε;» στο θέατρο Άλσος παρέα με τον 45μελή θίασο ηθοποιών, χορευτών και μουσικών. Μέχρι σήμερα η παράσταση έχει μετρήσει περισσότερους από 44.000 θεατές και αλλεπάλληλα sold out. Γι’ αυτό και μετά από μία σύντομη διακοπή από τις 8 έως τις 24 Αυγούστου συνεχίζεται μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου παρουσιάζει μια σπαρταριστή επιθεώρηση, σε δικό της κείμενο, που δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο φέρνοντας αντιμέτωπα στη σκηνή την Δεξιά με την Αριστερά, τον Πούτιν με τον Μπάιντεν, τη νοικοκυρά με την νεολαία, κι όχι μόνο. Μια παρέλαση της νεοελληνικής παραπραγματικότητας και παράνοιας που μας ταλαιπωρεί όλους και μόνη διέξοδος είναι να μπορούμε να γελάμε με αυτή.

Η παράσταση απογειώνεται με τις σπινταριστές ενορχηστρώσεις της Μαρίζας Ρίζου, την παρουσία ζωντανής ορχήστρας, τις έξυπνες σφήνες από γνωστά τραγούδια που έχουν προσαρμοστεί στιχουργικά ώστε να συμπληρώνουν τα νούμερα, τα 500 και πλέον κοστούμια της Έβελυν Σιούπη, τις χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, τους 20 χορευτές, καθώς και τη σφιχτή σκηνοθεσία από τον Θοδωρή Αθερίδη που δεν αφήνει το ρυθμό να χαλαρώσει επί τρεις ώρες, ενώ οι ηθοποιοί, γεμάτοι ενέργεια, καταθέτουν πολύ ωραίες ερμηνείες, λάμποντας ο καθένας στην ώρα του αλλά και ως σύνολο.

Εκτός από τους Θοδωρή Αθερίδη και Δήμητρα Παπαδοπούλου πρωταγωνιστούν οι Ελένη Κοκκίδου, Θανάσης Αλευράς, Πάνος Μουζουράκης, Αντώνης Λουδάρος, Κρατερός Κατσούλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Κόκλας, Παρθένα Χοροζίδου, Κώστας Αποστολάκης, Αντώνης Κρόμπας, Ροζαμάλια Κυρίου, Νίκη Λάμη, Ηλιάνα Γαϊτάνη και Στράτος Λύκος.