H «Μαδαγασκάρη» στο Βεάκειο

Το μιούζικαλ της αγαπημένης ταινίας «Μαδαγασκάρη», στις 3 Ιουλίου στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά.

H «Μαδαγασκάρη» στο Βεάκειο

Η «Μαδαγασκάρη», η ταινία κινουμένων σχεδίων που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι μετακομίζει στο θεατρικό σανίδι και γίνεται μιούζικαλ. Οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές της, θα βρίσκονται την Κυριακή 3 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά για μια ακόμη συναρπαστική περιπέτεια.

Τα αξιολάτρευτα και με ανθρώπινα συναισθήματα ζωάκια της Μαδαγασκάρης, αποφασίζουν να το σκάσουν από το ζωολογικό κήπο όπου ζουν για να επιστρέψουν στην άγρια φύση, με οδηγό μία δαιμόνια συμμορία πιγκουίνων. Κάπως έτσι ξεκινά μία ιστορία γεμάτη ευτράπελα. Οι τετράποδοι ήρωες που μας μοιάζουν πολύ και είναι γεμάτοι με εμμονές και φοβίες, αλλά τόσο αστείοι στη διαδρομή τους προς το δικό τους παράδεισο, έρχονται παρασύρουν, μικρούς και μεγάλους, στο χορό, το τραγούδι αλλά και τη συγκίνηση.

Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει η Θέμις Μαρσέλλου ενώ ένα καστ από εξαιρετικούς ηθοποιούς και ερμηνευτές αναλαμβάνει να ζωντανέψει στη σκηνή, την ωραιότερη αλληγορία που γράφτηκε ποτέ για την ανάγκη να ξεφύγεις από τα δεσμά και να βρεις τον εαυτό σου. Ανάμεσά τους οι Ίαν Στρατής, Αλέξης Νικόλας, Έμιλυ Λυμπεροπούλου κ.α.