«Κοινή Ησυχία»: «Ονειρευόμαστε για να κοιτάμε ψηλά»

Η θεατρική παράσταση «Κοινή Ησυχία» στο θέατρο «Διάνα» που ταξιδεύει με το αισιόδοξο κείμενο της και τα τραγούδια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

«Κοινή Ησυχία»: «Ονειρευόμαστε για να κοιτάμε ψηλά»

Τον Φεβρουάριο του 2020 η θεατρική παράσταση "Κοινή Ησυχία" ξεκίνησε πολύ δυνατά κάνοντας συνεχόμενα sold out και αποκόμισε διθυραμβικές κριτικές. Το κοινό την αγκάλιασε, ενώ αποδείχτηκε προφητική, αφού λίγες εβδομάδες μετά ξέσπασε η πανδημία και όλη η κοινωνία βυθίστηκε σε μία "κοινή ησυχία".

Από τον περασμένο Νοέμβριο η παράσταση επέστρεψε στο θέατρο "Διάνα" και οι ημέρες των εορτών ήταν μία καλή ευκαιρία γι' αρκετό κόσμο να την παρακολουθήσει. Και είναι αλήθεια ότι αξίζει να την παρακολουθήσετε.

Πρόκειται για ένα μουσικοθεατρικό ταξίδι. Μία διαφορετική παράσταση την οποία ομορφαίνουν τα τραγούδια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Με τη μοναδική του φωνή ερμηνεύει 30 τραγούδια όχι μόνο από τη δική του πλούσια δισκογραφία. Η "Κοινή Ησυχία" θα σας ταξιδέψει σε άλλες εποχές και θα σας γεμίσει με αισιοδοξία.

Ένα κείμενο γεμάτο αισιοδοξία μας προτρέπει να ξεφύγουμε από την καθημερινή "Κοινή Ησυχία" και "να αρχίσουμε ξανά να λέμε πιο όμορφα πράγματα" γιατί "δεν ονειρευόμαστε κάτι για να γίνει, ονειρευόμαστε για να κοιτάμε ψηλά".

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Οδυσσέας Ιωάννου συνυπάρχουν ξανά μετά την επιτυχία του "09:05", ενώ την παράσταση σκηνοθετεί η Ελένη Ράντου. Συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια και η Σοφία Πανάγου, Δημήτρης Καπετανάκος.