Η νέα παράσταση των Μιχαήλ Μαρμαρινού και Ακύλλα Καραζήση στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ

«Ο Κολοκοτρώνης ατενίζει το μέλλον. Γυναίκες προετοιμάζονται για την επανάσταση κι εγώ, κάτι θα σκέφτομαι». Η νέα παράσταση των Μιχαήλ Μαρμαρινού και Ακύλλα Καραζήση στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ 

Η νέα παράσταση των Μιχαήλ Μαρμαρινού και Ακύλλα Καραζήση στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ

Η νέα παράσταση των Μιχαήλ Μαρμαρινού και Ακύλλα Καραζήση «Ο Κολοκοτρώνης ατενίζει το μέλλον. Γυναίκες προετοιμάζονται για την επανάσταση κι εγώ, κάτι θα σκέφτομαι» έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ για πέντε παραστάσεις, στις 9, 10, 14, 15, 16 Οκτωβρίου 2021.

Η παραγωγή αποτελεί ανάθεση της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ σε μια ομάδα υψηλού καλλιτεχνικού προφίλ με επικεφαλής τους σκηνοθέτες / ερμηνευτές Μιχαήλ Μαρμαρινό και Ακύλλα Καραζήση καθώς και τον αναγνωρισμένο συνθέτη Αντώνη Ανισέγκο, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Μια παράσταση φτιαγμένη από σκέψεις και ιδέες, από αφηγήσεις και τραγούδια, από ποίηση, χορό και ζωγραφική, από πρόσωπα και σώματα, από το φως και τον ήχο – από όσα εκφέρονται και όσα δείχνονται. Μια μαρτυρία για πρόσωπα, συμβάντα, τόπους και χρόνους μακρινούς.

Σκηνικό: Κέννυ ΜακΛέλλαν • Κοστούμια: Κάτριν Κρούμπαϊν • Σχεδιασμός φωτισμών: Αλέκος Αναστασίου

Ερμηνεύουν: Λάμπρος Γραμματικός, Ακύλλας Καραζήσης, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Έκτορας Λυγίζος, Ηλέκτρα Νικολούζου, Μάριος Σαραντίδης, Μαρία Σκουλά

Guest: Μιχαήλ Μαρμαρινός

Συμμετέχει η Μαίρη Καραζήση

Πληροφορίες & εισιτήρια: https://bit.ly/3mkR1K1

Photos: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO