Ανακαινίστηκε το ανοιχτό θέατρο του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» (pic)

Ανακαινίστηκε το ανοιχτό θέατρο του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον και περιμένει το κοινό!

Ανακαινίστηκε το ανοιχτό θέατρο του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» (pic)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης στο ανοιχτό θέατρο του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον λίγο πριν την έναρξη της θερινής πολιτιστικής σεζόν αλλά και της επαναλειτουργίας των χώρων του πολιτισμού που παρέμειναν κλειστοί το τελευταίο εξάμηνο. Το υπαίθριο θέατρο που βρίσκεται εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου, έκτασης περίπου 1.200 στρεμμάτων, είναι και πάλι έτοιμο να δεχτεί το θεατρόφιλο κοινό που θα μπορέσει να απολαύσει το πρόγραμμα παραστάσεων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Η αποκατάσταση του θεάτρου έγινε από τον Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου μετά από σχετική αρχιτεκτονική μελέτη της αρμόδιας υπηρεσίας του Φορέα, με γνώμονα τον σεβασμό στο περιβάλλον και την εναρμονισμένη ενσωμάτωση των χρωμάτων με τον περιβάλλοντα χώρο του Πάρκου.

Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης του Πάρκου ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης δήλωσε: “Το Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» μετεξελίσσεται σε ένα πρότυπο περιβαλλοντικό κέντρο, σε ένα χώρο άθλησης, αναψυχής, πολιτισμού και εκπαίδευσης για όλους τους πολίτες της Αττικής οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη του, πάντα υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχουν οριστεί για την προστασία της δημόσιας υγείας. Οι θεατρικές παραστάσεις που θα φιλοξενήσει ο ανακαινισμένος χώρος του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες του Πάρκου να απολαύσουν ποιοτικά πολιτιστικά δρώμενα, σ΄ ένα χώρο όμορφο, καθαρό και λειτουργικό. Εύχομαι να το απολαύσουν όλοι οι πολίτες της Αττικής”.

Πηγή: athinorama.gr