Γενοκτονία – Genocide, του Παύλου Κουρτίδη, σε online streaming από το Θέατρο ΠΚ

Η παράσταση «Γενοκτονία – Genocide», ένας ύμνος για μία από τις πιο αμφιλεγόμενες πτυχές της ελληνικής και παγκόσμιας ιστορίας, παρουσιάζεται σε ONLINE STREAMING από το Θέατρο ΠΚ σε συνεργασία με το Θεατροκίνημα, στις 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου

Γενοκτονία – Genocide, του Παύλου Κουρτίδη, σε online streaming από το Θέατρο ΠΚ

Η παράσταση “Γενοκτονία – Genocide” παίχτηκε για δύο σαιζόν στο Θέατρο ΠΚ καθώς και στα Αισχύλεια και σημείωσε μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία. Το online streαming αφορά την παράσταση από το Φεστιβάλ Αισχύλεια.

«Σήμερα πια αισθάνομαι έτοιμος να κάνουμε αυτό το βήμα. Μια παράσταση που πρέπει να γίνει. Με μέγιστο σεβασμό να πω την ιστορία όπως μας τη διηγήθηκαν οι παππούδες μας. Τη Γενοκτονία και την προσπάθεια αφανισμού ενός ολόκληρου λαού». Π. Κουρτίδης σκηνοθέτης.

Μία παράσταση βασισμένη σε πραγματικά ιστορικά ντοκουμέντα μέσα από τη ματιά του σημερινού Έλληνα, η οποία θα προκαλέσει, θα προβληματίσει και θα ζωντανέψει πρόσφατες μνήμες. Η «Γενοκτονία» έρχεται να πει αλήθειες μέσα από τα σώματα των ζώντων. Να υμνήσει όσους βασανίστηκαν και όσους επέζησαν.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

Παρ 26/2 20:00 | Σαβ 27/2 00:00 - 23:59 | Κυρ 28/2 20:00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: https://www.viva.gr/tickets/theatre/streaming/genoktonia/

Πηγή: culturenow.gr