Ο «Αμερικάνος» του Παπαδιαμάντη επιστρέφει on demand από τις 16 Ιανουαρίου (vid)

Ο «Αμερικάνος», η παράσταση που βασίζεται στο αριστουργηματικό διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς, επιστρέφει on demand μέσω του viva.gr από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου 2021!

Ο «Αμερικάνος» του Παπαδιαμάντη επιστρέφει on demand από τις 16 Ιανουαρίου (vid)

Ο «Αμερικάνος», η παράσταση που βασίζεται στο αριστουργηματικό διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς, μετά από την μεγάλη απήχηση του πρώτου κύκλου διαδικτυακών προβολών από τις 19 Δεκεμβρίου 2020 έως και 9 Ιανουαρίου 2021 και τη συγκινητική ανταπόκριση του κοινού επιστρέφει on demand μέσω του viva.gr από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου 2021!

Ο «Αμερικάνος» είναι μια συναρπαστική ιστορία αγάπης και ξενιτιάς. Η παράσταση σε σκηνοθεσία-ερμηνεία του Θανάση Σαράντου, πρωτότυπη μουσική σύνθεση Λάμπρου Πηγούνη με μουσικό επί σκηνής τον Κωνσταντίνο Ευαγγελίδη, έχει παιχτεί από το 2009 μέχρι και σήμερα σε πάνω από 50 πόλεις από άκρη σε άκρη της Ελλάδας.

Ο Θανάσης Σαράντος ως αφηγητής, ερμηνεύει μια περσόνα του Παπαδιαμάντη, αυτή του αφηγητή που κρυφοκοιτάζει τη δράση και μεταμορφώνεται σε όλα τα πρόσωπα που αφηγείται, με τη συνδρομή της μουσικής και των ήχων από τον συνθέτη Λάμπρο Πηγούνη που ερμηνεύεται ζωντανά από τον μουσικό Κωνσταντίνο Ευαγγελίδη. Το αποτέλεσμα είναι ένας συνεχής διάλογος της ιδιόμορφης γλώσσας του Σκιαθίτη συγγραφέα με την ζωντανή σύγχρονη μουσική: το σύμπαν των ατμοσφαιρικών ήχων που παράγονται από μια ιδιαίτερη χρήση του πιάνου όπου παίζεται και ως σαντούρι συνάδουν με τον πλούτο και την δύναμη της συναρπαστικής παπαδιαμαντικής γλώσσας.

Ηθοποιός και θεατές καλούμαστε να κοινωνήσουμε στον μυστηριώδη και μαγευτικό κόσμο του Παπαδιαμάντη, τον γεμάτο ποίηση και λυρισμό.

ONLINE STREAMING (HD με ανάλυση 1080p),
με ειδική επαγγελματική/τηλεοπτική μαγνητοσκόπηση

Τιμή εισιτηρίων: 7 ευρώ

Προσφορά προπώλησης: 5 ευρώ (για αγορές έως 16/1)

Η παράσταση είναι διαθέσιμη για προβολή όλο το 24ωρο!

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας