Θέατρο του Νέου Κόσμου: Τρεις παραστάσεις τον Σεπτέμβριο σε ανοιχτά θέατρα

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου θα ανεβάσει τρεις παραστάσεις σε επιλεγμένα ανοιχτά θέατρα στην Αττική.

Θέατρο του Νέου Κόσμου: Τρεις παραστάσεις τον Σεπτέμβριο σε ανοιχτά θέατρα

Το καλοκαίρι της πανδημίας πλησιάζει στο τέλος του και το Θέατρο του Νέου Κόσμου εγκαινιάζει το φθινόπωρο με τρεις παραγωγές του σε επιλεγμένα ανοιχτά θέατρα της Αττικής.

Συγκεκριμένα, θα ανέβουν το Σεπτέμβριο οι εξής παραστάσεις:

Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα»: Η μεγάλη επιτυχία των δύο τελευταίων ετών με τη σκηνοθετική υπογραφή του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, που συγκίνησε κοινό και κριτικούς, παρουσιάζεται για μια τελευταία παράσταση την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου. Ο διάσημος θεατρικός συγγραφέας Σάιμον Στήβενς, που έργα του έχουν ανεβεί άλλες δυο φορές από το Θέατρο του Νέου Κόσμου, υπογράφει τη θεατρική διασκευή του πολυβραβευμένου μυθιστορήματος του Μαρκ Χάντον, «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα», που κέρδισε 7 βραβεία Ολίβιε, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου το 2013. Μια γλυκόπικρη ιστορία για τον αυτισμό, την εφηβεία, την οικογένεια, τα μαθηματικά και τα χρώματα.

-«Στέλλα Κοιμήσου»: Από τις 5 Σεπτεμβρίου το έργο του βραβευμένου σκηνοθέτη του κινηματογράφου Γιάννη Οικονομίδη, που ξεχώρισε όσο λίγα τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνει την πορεία του με 6 παραστάσεις σε επιλεγμένα θέατρα της Αττικής (5 & 6 Σεπτεμβρίου | Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου , 18 & 19 Σεπτεμβρίου | Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής», 25 & 26 Σεπτεμβρίου | Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»). Για την ερμηνεία τους στην παράσταση τιμήθηκαν η Ιωάννα Κολλιοπούλου με το βραβείο Μελίνα Μερκούρη και ο Γιάννης Νιάρρος με το βραβείο Δημήτρης Χορν.

Mute»: Η χειροποίητη και με πολλά αυτοβιογραφικά στοιχεία παράσταση του Γιώργου Χρυσοστόμου, αφού έκανε πολλά απανωτά sold out στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου και στην ακόμα μεγαλύτερη σκηνή του Θεάτρου Τζένη Καρέζη, συνεχίζει με φόρα σε ανοιχτά θέατρα της Αττικής αυτό το Σεπτέμβριο (16 Σεπτεμβρίου | Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής», 19 Σεπτεμβρίου | Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου, 23 Σεπτεμβρίου | Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας