«2 Αδρομές» από την ομάδα Crows στο Θέατρο ΠΚ

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η ερασιτεχνική ομάδα της σχολής PK Dance, «Crows» συγκροτείται και πάλι για να παρουσιάσει την παράσταση «2 Αδρομές».

«2 Αδρομές» από την ομάδα Crows στο Θέατρο ΠΚ

Bραδιάζει. Η μνήμη απλώνεται πίσω στον χρόνο σε σπασμένα κομμάτια μιας διαδρομής σπαρμένης στον χρόνο. Μια εικόνα έρχεται στο νου από ένα απέραντο χρυσό φως που πλημμυρίζει τον ορίζοντα και κάνει τα πάντα να μοιάζουν ψεύτικα. Το φως της δύσης.

Η ζωή γεμάτη διαδρομές με λεωφορείο, τρένο, με φίλους ή με αγνώστους.

Η μνήμη ξεφεύγει πάλι πιο πέρα στον χρόνο. Περιπλανιέται ανάμεσα σε αυτοκίνητα που χάνονται αθόρυβα σ’ έναν μεγάλο δρόμο. Γύρω σιωπηλά πρόσωπα. Όλα μοιάζουν σα να εκτυλίσσονται σε έναν άλλο χώρο και χρόνο. Στέκομαι ακίνητος μήπως και μια κίνηση τα κάνει να χαθούν…»

Η ζωή μας είναι μία διαδρομή, άλλοτε ξεκάθαρη και ευθεία και άλλοτε γεμάτη απότομες στροφές και ανηφόρες. Ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε αυτή η διαδρομή τι θα μας φέρει λίγο παρακάτω. Μπορούμε όμως να χαράξουμε τη δική μας μοναδική πορεία.

Συντελεστές:

Συμμετέχουν: η ηθοποιός Ιωάννα Μητσιάλη

Και οι: Μαρία Αλεξάκη, Σοφία Αλμπάνη, Ελένη Δόικα, Λυδία Κυριάκου, Χριστιάννα Μακρή, Μαίρη Μάτσακα, Βίκυ Μπουζούκα, Μάρθα Ποντίκη, Τένια Σάββα, Φραντζή Δήμητρα

Ημερομηνία:

01/06/2018

02/06/2018

03/06/2018

Ώρα έναρξης: 21.15

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ.: 210 9011677 | www.pktheater.gr

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα στο: www.culturenow.gr/lightbox