Εθνική Λυρική Σκηνή: 300 δωρεάν θέσεις για ανέργους

Η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει 300 δωρεάν εισιτήρια για ανέργους στην γενική δοκιμή της όπερας «Βότσεκ».

Εθνική Λυρική Σκηνή: 300 δωρεάν θέσεις για ανέργους

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, η Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) προσφέρει 300 δωρεάν θέσεις σε ανέργους, στη γενική δοκιμή της όπερας «Βότσεκ», την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 στις 7 το απόγευμα στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ, στο ΚΠΙΣΝ.

Ένα από τα αριστουργήματα του λυρικού θεάτρου του 20ού αιώνα, η όπερα «Βότσεκ» του Άλμπαν Μπεργκ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά από την Εθνική Λυρική Σκηνή στις 19, 23, 26, 31 Ιανουαρίου 2020 και 2 Φεβρουαρίου 2020 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ.

Σκηνοθετεί ο κορυφαίος Γάλλος σκηνοθέτης Ολιβιέ Πυ, διευθύνει ο διακεκριμένος αρχιμουσικός Βασίλης Χριστόπουλος και πρωταγωνιστεί ο διεθνώς αναγνωρισμένος βαρύτονος της ΕΛΣ Τάσης Χριστογιαννόπουλος

Η παραγωγή υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για την γενική δοκιμή της όπερας «Βότσεκ» (με την επίδειξη δελτίου-βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας) θα γίνει στο εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, εντός Στοάς Πεσμαζόγλου), την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, από τις 13.00 έως τις 17.00

Σημειώνεται, ότι ο κάθε κάτοχος δελτίου-βεβαίωσης ανεργίας μπορεί να πάρει έως και δύο εισιτήρια.

Πληροφορίες: 213 0885700.

Απαιτείται η προσκόμιση και επίδειξη δελτίου / βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας

Πηγή:odigostoupoliti.eu