«Lost Atlantis Experience Museum»: Το πρώτο διαδραστικό μουσείο που ταξιδεύει στην Χαμένη Ατλαντίδα

Μια μοναδική εμπειρία προσφέρεται σε όποιον επισκεφθεί την Σαντορίνη.

«Lost Atlantis Experience Museum»: Το πρώτο διαδραστικό μουσείο που ταξιδεύει στην Χαμένη Ατλαντίδα

Αν αναρωτιέστε κι εσείς που βρίσκετε τελικά η «Χαμένη Ατλαντίδα» σας έχουμε την απάντηση σε αυτό το αιώνιο ερώτημα.

Στη Σαντορίνη!

Όχι, δεν το βασίζουμε σε κάποιες θεωρίες που υποστηρίζουν ότι κάτω από το πανέμορφο νησί είναι βυθισμένο το «νησί φάντασμα». Το λέμε διότι στην Σαντορίνη άνοιξε το πρώτο διαδραστικό μουσείο για την Χαμένη Ατλαντίδα και περιμένει όλους εσάς, τους λάτρεις του μύθου, να πάτε να το εξερευνήσετε.

Μέσα σε φουτουριστικές εγκαταστάσεις και με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, σας δίνετε η ευκαιρία να ανακαλύψετε το διάσημο μύθο, όπως τον είχε αφηγηθεί ο Πλάτωνας μέσα από τα έργα του «Τίμαιος» και «Κριτίας».

Μάλιστα θα φανερωθεί μπροστά σας το ολόγραμμα του φιλοσόφου και θα μπορείτε να τον ρωτήσετε ότι θέλετε!

Έπειτα σε μια αίθουσα επαυξημένης πραγματικότητας θα αναβιώσετε το σεισμό, την έκρηξη του ηφαιστείου αλλά και το καταστροφικό για το νησί τσουνάμι, καθώς επίσης θα μάθετε για τη «θεωρητική» ζωή στο νησί από τα προϊστορικά χρόνια έως σήμερα.

Και όλα αυτά θα τα παρακολουθείτε μέσα από οθόνες 9D!

Η ιστορία της Χαμένης Ατλαντίδας νομίζω είναι σε όλους πάνω κάτω γνωστή. Είτε υπήρξε στην πραγματικότηα, είτε ήταν απλό δημιούργημα του Πλάτωνα για να βασίσει την ιδέα του ως προς την «ιδανική πολιτεία», το μόνο σίγουρο είναι πως η ιστορία της πάντα θα μας ενθουσιάζει και το μυστήριο της πάντα θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα.