Waterboom Festival: Όλη η Αθήνα, ένα μπουγέλο στην Τεχνόπολη

Τόνοι νερού, μουσική, χορός, παιχνίδια, στο πιο Waterboom Fun Weekend που θα σπάσει όλα τα ρεκόρ!

Waterboom Festival: Όλη η Αθήνα, ένα μπουγέλο στην Τεχνόπολη

Με το θερμόμετρο στα κόκκινα, στην καρδιά του καλοκαιρού, το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1 Ιουλίου, «οπλιζόμαστε» για το πιο τρελό μπουγέλο της ζωής μας! Πατάμε like στη διάθεση, διαλέγουμε ομάδα και χρώμα, με πολεμοφόδια πολύχρωμα εντυπωσιακά νεροπίστολα και ατελείωτα κυβικά νερού, ανεβάζουμε ρυθμούς με το πιο Hot Dj’s & Live Acts line up και ετοιμαζόμαστε για την πιο πρωτόγνωρη και πρωτάκουστη γιορτή!

Το Waterboom Festival έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας για να δημιουργήσει την πιο Fun γιορτή που έγινε ποτέ στο κέντρο της Αθήνας!

30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου, ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο στην Τεχνόπολη, 20.000 ετοιμοπόλεμοι μαχητές φουλάρουν τα νεροπίστολά τους για τρελές «μάχες» με νερό, οπλισμένοι με ατελείωτο κέφι, συμμάχους τη «non stop» μουσική και το παιχνίδι στην πιο ευφάνταστη εκδοχή του γνωστού και αγαπημένου, «μπουγέλου»!

Για το Σαββατοκύριακο που θα πλημμυρίσει την Αθήνα, διαλέγεις ομάδα: Red or Blue.

Διαλέγεις και αρχηγό:

Ντορέττα Παπαδημητρίου or Δημήτρης Ουγγαρέζος

Είναι οι άνθρωποί μας, είναι οι αρχηγοί μας!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την Red ομάδα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Blue! Αναλαμβάνουν ρόλο ρυθμιστή, γεμάτοι έμπνευση, καθοδηγούν, δίνουν τον παλμό και κάνουν χαμό!

Γιατί μάχη χωρίς στρατηγική, δε γίνεται…!

Στα δύο εντυπωσιακά stages του Waterboom Festival θα ανέβουν πάνω από 40 αγαπημένοι Dj’s και Live Acts στο πιο hot – ever – μουσικό line-up του πιο εκρηκτικού festival!

Όλος ο χώρος της Τεχνόπολης γίνεται ένα τεράστιο playground που θα πλημμυρίσει ενέργεια, διαδραστικά παιχνίδια και πολλές – πολλές εκπλήξεις!

Μπουγέλο για Ρεκόρ Guinness

Το Waterboom Festival θέλει να σπάσει το ρεκόρ στα Guinness World Records για τη μεγαλύτερη μάχη με νεροπίστολα που έγινε ποτέ!

Στόχος να συγκεντρωθούν 20.000 άτομα που θα χωριστούν σε δύο ομάδες των κόκκινων και των μπλε. Δύο ομάδες που θα δώσουν τα πάντα για να σπάσουν το ρεκόρ – που κατέχει το University of California – και το Guinness να βαφτεί με χρώμα Ελληνικό!

Ημερομηνία:

Από: 30/06/2018 Έως: 01/07/2018

Πληροφορίες / Κρατήσεις: