Επίδειξη μόδας του Β. Κωστέτσου μπροστά από το Ηρώδειο

Επίδειξη μόδας του Β. Κωστέτσου μπροστά από το Ηρώδειο

Στην πλατεία μπροστά από το Ωδείο Ηρώδου Αττικού ο σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος και η Πολυξένη Κωστέτσου παρουσίασαν το Σάββατο την συλλογή Vassilios Kostetsos Spring Summer 2019 Haute Couture «Narcissus».

Η καινούργια συλλογή Άνοιξη - Καλοκαίρι 2019 Vassilios Kostetsos είναι εμπνευσμένη από τον «Νάρκισσο» και την αρχαία μυθολογία της Ελλάδας. Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) είχε εγκρίνει την πραγματοποίηση επίδειξης μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου στην πλατεία μπροστά από το Ηρώδειο στις 13 Μαρτίου.

Ειδικότερα, τα μέλη του ΚΑΣ έδωσαν ομόφωνα το «πράσινο φως» στα αιτήματα της εταιρείας «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ ΕΠΕ», αφενός να πραγματοποιηθεί επίδειξη μόδας το Σάββατο 31 Μαρτίου στην πλατεία μπροστά από το Ηρώδειο (για τις ανάγκες της εκδήλωσης χρησιμοποιήθηκε και η κλίμακα ανόδου προς το μνημείο) και αφετέρου να φωτογραφηθεί και να κινηματογραφηθεί η εκδήλωση. Σημειώνεται πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος χώρος δόθηκε για επίδειξη μόδας.

Στην επίδειξη έλαβαν μέρος 45 μοντέλα, μεταξύ των οποίων οι: Μαρίνα Τσιντικίδου, Μάρα Δαρμουσλή, Βίκυ Κουλιανού, Άντζελα Ευρυπίδη, Νίκος Παπαδάκης και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Χορηγοί της επίδειξης ήταν οι εταιρείες: The blue beetle(Gin), Volvo Hellas,Fito και Adonio Adriano. Τις δημόσιες σχέσεις και την οργάνωση ανέλαβε ο κ. Γιάννης Καζανίδης-JGK&associates.