Ανοίγει τον Μάρτιο του 2019 ο Αστέρας Βουλιαγμένης

Στην ανακοίνωση της έναρξης λειτουργίας του ανακαινισμένου ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Αστέρα Βουλιαγμένης προχώρησε η Four Seasons.

Ανοίγει τον Μάρτιο του 2019 ο Αστέρας Βουλιαγμένης

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens ανοίγει τις πόρτες του τον Μάρτιο του 2019. Φωλιασμένο σε 75 στρέμματα πευκόφυτης έκτασης και πλαισιωμένο από τρεις ιδιωτικές παραλίες, αποτελεί ένα μοναδικό καταφύγιο για εκείνους που θα επιλέξουν ένα σύντομο διάλειμμα από την καθημερινότητα τους, ή μερικές εβδομάδες διακοπών.

Οι παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν 303 καταλύματα με επιλογές σε δωμάτια, σουίτες, βίλες και Bungalows, επτά εστιατόρια και μπαρ μεταξύ των οποίων μια αυθεντική ιταλική trattoria, ένα Ελληνικό εστιατόριο θαλασσινών, το Latin American Grill δίπλα στην πισίνα, μια παραθαλάσσια παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα, ένα αυθεντικό cigar lounge και πολλά ακόμα.

Το Spa εμπνευσμένο από τις αρχές του Ιπποκράτη διαθέτει εκτενείς εγκαταστάσεις ευεξίας, ιδιωτικές καμπάνες δίπλα στο κύμα, πισίνα υδροθεραπείας, εσωτερικό και εξωτερικό γυμναστήριο με τα πιο εξελιγμένα συστήματα εκγύμνασης. Η ακαδημία τένις, το γήπεδο μπάσκετ και το πλήρως εποπτευόμενο Kids Club θα ενθουσιάσουν τους νεότερους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Η χερσόνησος περιλαμβάνει ένα εκτεταμένο πάρκο με εστιατόρια, καταστήματα και την Astir Marina, που απέχει μόλις 25 χιλιόμετρα (15 μίλια) από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η πρόσβαση στο ξενοδοχείο μπορεί να πραγματοποιηθεί και με ελικόπτερο από το ιδιωτικό ελικοδρόμιο του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης τη δική του προβλήτα για όσους επιθυμούν να φθάσουν από τη θάλασσα, ή να περιηγηθούν στα γύρω νησιά.

ΠΗΓΗ: Νoupou.gr