Φιλανθρωπική εκδήλωση του H-DC HELLAS για άτομα με αναπηρίες

Για τρίτη χρονιά η Λέσχη HELLAS των μοτοσικλετιστών Harley Davidson διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση προς ενίσχυση ατόμων με αναπηρίες.

Φιλανθρωπική εκδήλωση του H-DC HELLAS για άτομα με αναπηρίες

Το σύνολο των εσόδων της φιλανθρωπικής δράσης του H-DC HELLAS, που θα γίνει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, θα διατεθούν στον αθλητικό σύλλογο "ΔΡΟΜΕΑΣ" της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

DISABILITY SUPPORT VOL.3

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ H-DC HELLAS!!

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, πιστοί πάντα στα πλαίσια του φιλανθρωπικού χαρακτήρα της Λέσχης μας, έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε ξανά 5 καταξιωμένα studio tattoos!!
Proki Tattoo studio
Ironbrush Tattoo Athens
ANACONDA TATTOO STUDIO
Eightball Tattoo Studio
Electric Mama Tattoo
Guest artist: Vasia tzitzi

Όλοι αυτοί οι tattoo artists θα δώσουν ένα ηχηρό παρόν στην στέγη του CLUB HELLAS, με κοινό σκοπό να καταστήσουν ευρέως γνωστό και να στηρίξουν το " DISABILITY SUPPORT " .

Από τις 11:00πμ έως 19:00μμ θα μπορείτε να επισκεφθείτε την λέσχη μας (Αγ. Παρασκευής 50 Περιστέρι-Μπουρνάζι),να διαλέξετε το τατουάζ της αρεσκείας σας μέσα από μια γκάμα σχεδίων και να το 'κεντήσετε' με 15ευρώ!!!!!!

Επίσης θα διατίθεται και το καθιερωμένο t-shirt "Disability Support Vol.3"

Το σύνολο των εσόδων της φιλανθρωπικής δράσης θα διατεθούν στον αθλητικό σύλλογο "ΔΡΟΜΕΑΣ" της Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή
Όσοι θα συμμετέχουν στην διαδικασία της δερματοστιξίας, μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση με πλούσια δώρα από την αντιπροσωπεία της Harley-Davidson Athena και του Harley Davidson club Hellas.

Σας περιμένουμε όλους!!